Esports

L'atleta cambrilenca Laura Matas aconsegueix la medalla de plata en el salt d'alçada al campionat de Catalunya

Per Berta Ruiz



La cambrilenca Laura Matas, a l'esquerra de la imatge, amb l'equipació de color vermell
L'atleta cambrilenca Laura Matas, de 13 anys d'edat, i integrant del Club Gimnàstic de Tarragona va aconseguir una medalla de plata en la prova del salt d'alçada en el campionat de Catalunya d'atletisme en les categories infantil, aleví i benjamí, disputat el passat 13 de juny a les instal·lacions esportives de Terrassa.

Segona en alçada i setena en javelina

La cambrilenca, que competeix en la categoria infantil, va participar en dues proves: en el salt d'alçada i en la prova del llançament de javelina. En la prova del salt d'alçada va quedar segona amb una marca d'1,38 metres; mentre que en la prova de javelina va ser setena amb una marca de 29,21 metres. No obstant, tal i com va comentar la mateixa Laura Matas, la prova en la qual tenia majors aspiracions era en la prova del llançament de javelina. Aquesta marca obtinguda en la prova de javelina és la tercera millor marca de Catalunya, tot i que no li va valdre per aconseguir cap metall. Cal destacar també que, en les dues proves en les què havia de participar, li van coincidir en el mateix moment i per tant, gairebé no va tenir temps per preparar-se d'una prova a l'altra.

Aquesta és la tercera temporada de la cambrilenca en el Club Gimnàstic de Tarragona. Al llarg d'aquests anys, també va aconseguir ser medalla de bronze als campionats de Catalunya en categoria aleví a la prova del salt d'alçada, i l'any passat també va aconseguir la medalla de bronze en la prova de javelina als campionats de Catalunya, en la categoria infantil de primer any. A partir del proper mes d'octubre, l'atleta cambrilenca canviarà de categoria i passarà a ser cadet.

Comenta aquest article