Esports

Els ciclistes Edgar Curto i Alejandro Sánchez acaben en primera i tercera posició a la prova de Pallejà

Per Redacció

 
 
A dalt, Alejandro Sánchez va finalitzar la cursa tercer. A sota, Edgar Curto va ser el primer.
El passat diumenge, 28 de juny, va tenir lloc a la localitat de Pallejà una nova prova puntuable per a la Copa Catalana de ciclisme infantil, en la que participaven de nou els cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto. Aquesta va ser una jornada diferent a la resta com a conseqüència d'una caiguda en un pas de zebra elevat que va afectar a diversos corredors d'una carrera de veterans que es disputava moments abans de les d'infantil. Aquest fet va fer plantejar a la Federació, àrbitres i entrenadors si s'havien de realitzar les curses restants, ja que temien per la seguretat dels nens. Després de les converses es va decidir continuar amb la competició.

Es tractava d'un circuit d'1,3 quilòmetres amb moltes corbes i amb diversos passos elevats, que agreujava el perill en la baixada. Tot i que aquest circuit li portava mals records a l'Alejandro a causa d'una caiguda que va patir el primer any que competia. En la seva competició, el cambrilenc havia de fer cinc voltes al circuit. Va fer bona sortida i va estar en les primeres posicions durant tota la carrera, finalitzant en tercera posició. Amb aquests resultats segueix en segona posició de la Copa Catalana i primer en la Copa Tarragona.

Els de la categoria de l'Edgar Curto havien de donar dues voltes al mateix circuit. El cambrilenc va sortir disposat a marxar en solitari, aconseguint-ho quan portaven tan sols mitja volta de recorregut. Al primer pas per meta va passar amb un petit avantatge sobre l'actual líder i un company d'equip, que van intentar reduir distància però sense aconseguir-ho. L'Edgar, per tant, va mantenir un fort ritme i va augmentar la distància, guanyant finalment la cursa a 10 segons de diferència amb els dos corredors que el precedien. L'Edgar, una vegada més, demostra que és en els circuits més durs on millor es defensa.

Aquest proper cap de setmana hi haurà descans, però el diumenge 12 de juliol es disputarà el Campionat de Catalunya a Terrassa.

Comenta aquest article