Societat

S'entreguen els diplomes als alumnes del curs de recepcionista d'hotel organitzat per l'Ajuntament

Per Gerard Ballester

Alumnes que han participat en el curs de recepcionista

Ahir a les 6 de la tarda, al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils, es va fer l'acte de cloenda del curs de recepcionista d'hotel. Aquest curs és tot un clàssic i ja porta 6 anys fent-se de manera intermitent. El curs de formació és gratuït, organitzat per l'Ajuntament de Cambrils i subvencionat pel Fons Social Europeu i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

El curs s'inicià el passat mes de novembre a l'Escola d'Hoteleria i Turisme i comptava inicialment amb 13 alumnes dels quals 7 han aconseguit obtenir-ne el diploma. La seva durada ha estat de 494 hores i anava enfocat a persones preferentment a l'atur. Cada alumne ha fet dos mesos de pràctica gràcies a les sis empreses col·laboradores, d'entre les quals s'inclouen càmpings i hotels que ja col·laboren habitualment amb l'Escola d'Hoteleria.

Salvador Matas, regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació, va remarcar que en temps de crisi cal apostar fort per l'educació i la formació perquè són mesures que s'agraeixen. I per acabar va voler fer un reconeixement a la feina feta durant aquests set últims mesos i desitjà a tots els alumnes que els coneixements adquirits els serveixin per trobar la feina adequada.

Comenta aquest article