Esports

El pub Werther guanya la primera edició de les 24 Hores de futbol 7

Per Redacció

Els partits es van disputar als nous camps de futbol municipals

El pub Werther va ser el guanyador de la primera edició de les 24 Hores de Futbol 7 a l'imposar-se a la final per 1 gol a 0 a l'equip vila-secà Mesón del César. Com a guanyador del torneig, el Pub Werther es va endur 600 euros i un trofeu mentre que al segon classificat li van correspondre 300 euros i un trofeu.
La tercera posició va ser per a Joaquín Vila-seca que es va imposar al Plàstics Llaveria per 4 a 1 i va obtenir els 200 euros de premi més un trofeu.
A destacar que el porter del Pub Werther, Paco Rodri, va ser elegit el millor jugador del torneig i de la final.

23 equips

El torneig estava organitzat pel CF Oleastrum i el FC Cambrils i tenia la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament. Va comptar amb la participació de 23 equips i es va disputar entre la mitja tarda d'aquest passat dissabte i la del diumenge als nous camps de futbol municipals. Des de l'organització s'assenyala com un gran èxit la participació de tants equips, provinents, la majoria, de Cambrils i de Vila-seca.
Tal i com a afirmat Xavier Ferré, president del CF Oleastrum, "tot va anar molt bé i estem animats a repetir l'experiència l'any vinent". Ferré només assenyala un punt negre en el trofeu, la no presentació d'un dels equips prèviament inscrits, provinent de l'Hospitalet de l'Infant, "el dissabte no van comparèixer al torneig senses donar cap explicació i tampoc van contestar a les trucades que els hi vam fer. Per culpa d'ells va quedar un grup amb un equip menys i ens va fer anar malament. I sap més greu perquè la reserva d'aquest equip l'havia fet l'exjugador del Cambrils, Isma Rojas"

Comenta aquest article