Esports

El Rugbi Reus Deportiu s'endú el 1er Torneig de Rugbi Platja Cambrils disputat a la platja del Regueral

Per Berta Ruiz

Partit entre el Reus Deportiu i l'Emporio de Salou

La platja del Regueral de Cambrils va acollir el passat dissabte 27 de juny, durant tota la tarda, el 1er Torneig de Rugbi Platja Cambrils, organitzat pel Rugbi Reus Deportiu amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils.

La competició va aplegar cinc equips en categoria masculina –el Reus Deportiu, l'Emporio de Salou, un equip de Barcelona, de Valls i de Tarragona–, mentre que també van participar tres equips en categoria femenina: el CEU, el Gótics i un equip de Tarragona.

Els partits van iniciar-se a primera hora de la tarda, ja que a les tres es va encetar el torneig amb els primers enfrontaments. En la zona esportiva de la platja del Regueral es van habilitar dos camps, i durant tota la competició es van poder jugar dos partits de manera simultània. Tots els equips participants van disputar una lligueta, de la qual en van sortir els dos equips que van jugar la final en categoria femenina: el Reus Deportiu i el Tarragona. Finalment, el triomf va ser per l'equip reusenc. El tercer lloc va ser per l'equip de l'Emporio de Salou, seguit de l'equip barceloní i finalment, l'equip de Valls, en darrera posició.

En l'apartat femení, l'equip guanyador va ser el Gòtics, seguit del combinat tarragoní i en tercera posició el CEU.

Partit en la categoria femenina

Comenta aquest article