Esports

Cambrils serà una de les seus de la 5a edició del Torneig Internacional de Futbol Sala Tarragona Costa Daurada Cup

Per Berta Ruiz



D'esquerra a dreta: el regidor d'Esports de Salou David Ninyà, el regidor d'Esports de Cambrils Joan Recasens i la responsable de Valencia Sport, Pilar Aguirre
Cambrils serà seu, juntament amb Salou, Reus i Tarragona de la 5a edició del Torneig Internacional de Futbol Sala Tarragona Costa Daurada Cup, organitzat per Valencia Sport. Ahir al matí, tenia lloc l'acte de presentació d'aquest torneig esportiu i va comptar amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens–, el regidor d'Esports i Lleure de l'Ajuntament de Salou –David Ninyà– i la responsable de l'empresa Valencia Sport, Pilas Aguirre.

73 equips: 22 clubs estatals i internacionals

Enguany, el torneig comptarà amb la participació d'un total de 73 equips corresponents a 22 clubs de procedència molt diversa. Un any més hi competiran equips internacionals vinguts de països com Ucraïna, Portugal i de diferents comunitats autònomes de l'Estat com Galícia, Madrid, Castella-la Manxa, La Rioja, València, Andalusia o Catalunya. Entre els diferents clubs i escoles de futbol sala professional hi destaquen l'Azkar Lugo FS, el Playas de Castellón, el Gimnàstic de Tarragona, el Playas de Salou FS, el Club Futbol Sala Azuqueca –campió d'Espanya en categoria cadet– o Las Rozas Boadilla, actual campió d'Espanya en categoria juvenil. En aquest torneig hi prendran part totes les categories de competició, des de prebenjamí fins a sènior masculí i també hi haurà competició en categoria femenina. Tal i com va apuntar ahir la responsable de Valencia Sport –Pilar Aguirre–, "aquest és un torneig internacional que és un dels millors d'Espanya i gairebé d'Europa".

La competició tindrà lloc entre els dies 28 de juny i 4 de juliol, i es preveu la participació d'un miler d'esportistes. El Palau Municipal d'Esports de Cambrils serà un dels escenaris d'aquest torneig al llarg d'aquests dies de competició.

Comenta aquest article