Esports

Fins a 110 nens participen en el curs de tecnificació de bàsquet

Per Raquel Samaniego

Imatge dels entrenaments de les II Jornades de tecnificació de bàsquet al col·legi Marinada

Des del dimarts 2 de juny i fins el 26, 110 nens i nenes d'entre 6 i 14 anys participen en el segon curs de tecnificació organitzat pel Club Bàsquet Cambrils, en el que l'objectiu és perfeccionar la tècnica individual de cada jugador. Tal com ha explicat el president del Club —Joan Just—, "servirà per fer entrenaments més específics amb grups reduïts d'uns 10 jugadors. En aquests, es poliran aspectes que durant la temporada és més difícil de realitzar a causa del poc temps i la competició". La tecnificació, aleshores, permetrà als joves jugadors rectificar errors com la forma de botar la pilota o millorar l'arrancada.

Just ha manifestat sentir-se "satisfet, perquè amb aquesta bona resposta per part dels nens i nenes es demostra que el bàsquet està en alça". A més, segons diu, també ajudarà al Club a tenir una previsió dels equips de cara a la propera temporada.

Primer campus d'estiu a Cambrils i el cinquè a l'Hospitalet

El CB Cambrils organitza conjuntament amb altres clubs i escoles, el cinquè campus de bàsquet a l'Hospitalet de l'Infant del 12 al 19 de juliol. Aquest està dirigit per a nens i nenes d'entre 6 i 17 anys, i les inscripcions es poden fer fins el dia 5. En aquest campus hi ha l'opció de quedar-se a dormir o tornar a casa, i també la possibilitat de realitzar diferents esports ja que, a banda del bàsquet i el minibàsquet, hi ha el futbol i el futbol sala.

Després del campus a la població veïna, s'organitza per primer any el de Cambrils, que durarà del 20 al 31 de juliol, i s'adreça a nens i nenes d'entre 6 i 11 anys. De moment, ja hi han inscrits 32 infants, dels 40 que hi poden apuntar-se. Aquestes activitats es faran al col·legi Marinada i al pavelló, de les 9 a les 18.30 hores. A banda de fer bàsquet, tindran altres entreteniments com tallers de pintura o dibuix i també podran veure pel·lícules. "Hi havia molta gent que ens havien demanat aquest campus durant l'estiu, ja que són molts els pares que busquen activitats d'aquests tipus pels seus fills i han de marxar a altres poblacions per fer-les", comentava Just.

Comenta aquest article