Informació general

Comunicat del Partit Popular de Tarragona

Comunicat emès pel Partit Popular:

Davant la marxa del regidor de Cambrils Iñaki Carnero al Grup Municipal de Regidors No adscrits, la Direcció Provincial de Tarragona i la Direcció Local de Cambrils volem manifestar:
 
1. Pel Partit Popular els càrrecs públics estan al servei de la ciutadania i tenen unes obligacions que han de complir amb la seva dedicació, ja que cobren diners de tots, en aquest cas de tots els cambrilencs.

2. En els darrers temps el regidor Iñaki Carnero no ha complert les seves obligacions d’assistència a plenaris i comissions marcades per seu règim de dedicació parcial. Davant aquest extrem fàcilment comprovable se li va exigir que passés a dedicació "per assistències" tot seguint el que al nostre partit és un deure ètic amb els recursos dels ciutadans. Quan el Sr. Carnero es va assabentar que el Grup Municipal del Partit Popular  de Cambrils havia pres aquesta decisió va decidir marxar al Grup de Regidors no adscrits per poder continuar així rebent remuneració a temps parcial i no per assistències.

3. Considerem una extraordinària falta d’ètica aquesta actitud, ja que si un servidor públic cobra una dedicació parcial ha de dedicar les hores estipulades en el seu contracte.

4. A instàncies del Partit Popular de Cambrils, la direcció del Partit ha decidit expulsar el Sr. Carnero del Partit Popular i exigir-li l’acta de regidor que va aconseguir gràcies a les sigles del Partit Popular.


Comenta aquest article