Esports

Edgar Curto i Alejandro Sánchez queden tercer i quart respectivament en la darrera prova de Vilanova i la Geltrú

Per Redacció

 
 
A dalt, l'Alejandro durant la competició . A sota, l'Edgar al costat de l'actual líder de la Copa Catalunya
El passat diumenge 7 de juny es va disputar la setena prova puntuable de la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera, disputada a la localitat de Vilanova i la Geltrú. Tant, l'Alejandro Sánchez com l'Edgar Curto hi van competir.

En la categoria de l'Alejandro, la prova consistia en un circuit d'un quilòmetre de recorregut, al qual s'havien de donar cinc voltes, i una rampa força dura fins a la línia de meta. En la sortida, l'Alejandro va tenir alguns problemes amb els pedals, tot i que aviat va poder recuperar-se i es va situar en les primeres posicions durant les tres primeres voltes. Després, un dels corredors del grup destacat va atacar, i tot i que l'Alejandro va intentar atrapar-lo, no ho va poder aconseguir. Finalment, va ser superat per dos corredors més en la darrera volta, i va acabar entrant en la quarta posició. Amb aquest resultat, el ciclista cambrilenc segueix liderant la Copa Catalana.

Edgar Curto queda tercer

Per la seva part, l'Edgar Curto va disputar la seva prova en un circuit 1,2 quilòmetres al qual s'havien de donar tres voltes. En la primera volta, tots els corredors van anar força agrupats, tot i que en el transcurs de la segona volta, al pas per la línia de meta, el cambrilenc va intentar marxar escapat del grup sense èxit. Finalment, en la darrera volta es van presentar un total de sis corredors per disputar l'esprint final, on el cambrilenc va entrar en la tercera posició.

La propera cursa es disputarà aquest diumenge 14 a la població de Cunit. Aquesta prova serà puntuable per a la Copa Catalana i la Copa Tarragona.

Comenta aquest article