Informació general

El personal del CAP Gimbernat es traslladarà la setmana vinent a les noves instal·lacions de l'hospital

Per Berta Ruiz

Aspecte actual del CAP Gimbernat i el nou Hospital de Proximitat

La setmana vinent tot el personal sanitari i administratiu de l'antic CAP Gimbernat es traslladarà a les noves instal·lacions de l'Hospital de Proximitat de Cambrils, després de la finalització dels darrers treballs a la primera i segona planta del nou edifici. Així doncs, amb aquest trasllat a les noves instal·lacions, s'iniciaran les obres de rehabilitació i remodelació de l'antic CAP.

D'aquesta manera, el nou equipament sanitari cambrilenc va omplint poc a poc totes les seves dependències i va oferint tots els serveis previstos. El passat mes de novembre de 2008 es posava en marxa el nou servei d'urgències ubicat a la planta baixa, i ara es posen en marxa la primera i la segona planta de l'edifici. A la primera planta hi haurà sales de consulta de medicina general, mentre que a la segona planta hi haurà les consultes d'especialitats. També hi haurà una àrea d'educació sanitària i una àrea administrativa. D'altra banda, tal i com ja es va avançar en el darrer ple del mes de maig, només quedaria enllestir la zona de les sales d'operacions de cirurgia menor, que haurà d'enllestir-se durant aquest proper estiu. Aquest espai està ubicat en la planta soterrani de l'edifici.

Casa del Mar

En els darrers dies, diferents rumors apuntaven a que la Casa del Mar es podria quedar sense servei d'atenció sanitària. No obstant, tal i com han informat fonts de Sagessa a Revista Cambrils Diari Digital, aquesta possibilitat encara no està ni confirmada ni decidida "políticament". El que sí està clar és que amb la posada en marxa de tots els serveis a l'Hospital de Proximitat podria haver canvis i modificacions en la planificació dels serveis que s'ofereixen a la Casa del Mar. Actualment, dos metges i un pediatra, juntament amb personal d'infermeria, passen consulta diària en aquest centre.
D'altra banda, Revista Cambrils Diari Digital ha volgut saber l'opinió de la regidoria de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament de Cambrils, tot i que no ha estat possible.

Comenta aquest article