El Club Atletisme Cambrils organitza el campionat de Catalunya de proves combinades

Per Pere Ferrando

Arribada a la meta de la prova dels 100 metres del campionat de Catalunya disputat aquest passat diumenge a la pista d'atletisme de Cambrils

Aquest passat cap de setmana el Club Atletisme Cambrils va organitzar el Campionat de Catalunya de proves combinades en les categories aleví, infantil i cadet. En el marc dels 30 anys, el Club ha volgut organitzar un campionat a nivell nacional per tal de commemorar l'aniversari.

Quatre participants del Club Atletisme Cambrils s'havien classificat per a disputar aquest campionat, participant amb un excel·lent rendiment com ho demostra el fet que tres d'ells van fer marca personal en el total global de les seves respectives disciplines. D'aquesta manera, van estar a l'alçada de les circumstàncies arrodonint una gran estadística: un lloc de finalista, el 6è lloc de David Álvarez al pentatló infantil masculí que igualava la posició assolida al campionat de Catalunya de pista coberta; un rècord de Cambrils de Maria Álvarez a la pentatló amb una marca de 2.085 punts, superant els 2.015 de Sílvia Gutiérrez i 13 millores de marques personals.

Guillem Sarrà 13è al tetratló aleví

L'atleta cambrilenc Guillem Sarrà en la prova del tetratló aleví va encetar la competició amb una 5a. posició a la 2a. sèrie dels 60 metres llisos, millorant la seva marca personal amb una marca de 9”1. A continuació disputava el salt de llargada, assolint també marca personal amb un intent de 4.12 metres. Seguia el llançament de pes, amb un nou millor registre personal de 6.40 metres. Acabava la competició amb el salt d'alçada, on superava el llistó situat a 1.02 metres. Amb un total de 821 punts assolia la 13a. posició final.

David Álvarez 6è a la pentatló infantil

En la prova de pentatló infantil hi va prendre part David Álvarez. Després de parar el crono en 10”4 als 80 metres llisos, va assolir marques personals al salt de llargada amb 5.06 metres i al llançament de pes amb 8.85 metres. A la segona jornada guanyava la 2a. sèrie dels 80 metres tanques amb una marca 14”8 i superava el 1.45 metres al salt d’alçada, acumulant un total de 2.012 punts amb els que acabava en 6a. posició final. En aquesta categoria el guanyador va batre el rècord de Catalunya de l'especialitat.

Maria Álvarez, 13a a la pentatló infantil i rècord de Cambrils

L'alteta cambrilenca Maria Álvarez va competir en la prova de pentatló infantil. Aquesta començava la competició amb 15”2 als 80 metres tanques. Tot seguit assolia marques personals al salt d'alçada amb 1.34 metres i al llançament de pes amb 7.68 metres. A la 2a. jornada assolia 3.94 metres al salt de llargada i una millor marca personal de 10”9 als 80 metres llisos que li donaven un total de 2.085 punts amb els que acabava en 13a. posició final. Amb aquesta marca, la Maria batia el rècord de Cambrils de l'especialitat que tenia la Sílvia Gutiérrez per un marge de 70 punts.

Anastasíia Skrynnyk participa en l'hexatló cadet

Finalment, l'Anastasíia Skrynnyk va prendre part en l'hexatló cadet. A la primera jornada assolia uns parcials de 20”4 als 100 metres tanques, 1.37 metres al salt d’alçada i 7.84 metres al llançament de pes, acabant la 1a. jornada en 5a. posició. Lamentablement, no va poder seguir la competició per culpa d'una lesió al peu de batuda.