Esports

Més de 200 atletes van prendre part en el 3r Campionat Local d'Atletisme i en el 10è Memorial Carolina Marín

Per Pere Ferrando

Un moment de la prova dels 600 metres per a nens de fins a quart de primària

El Club Atletisme Cambrils va organitzar aquest passat 7 de juny, el 3r Campionat Local d'Atletisme en pista i 10è Memorial Carolina Marín.

Si cal remarcar un fet de l'edició d'enguany, la que fa 17 des de l'inici, és el rècord de participants ja que es van aplegar prop de 200 atletes entre totes les categories. Una xifra que superava els 136 participants de la edició inicial, quan aquest esdeveniment es disputava amb el nom de  "Campionat en Gespa" fent referència a la superfície de la Riera d'Alforja on es disputaven les proves i que constituïa l'espai d'entrenament dels integrants del Club d'Atletisme Cambrils.

En el marc incomparable de l'estadi d'atletisme els escolars provinents de tots els centres educatius de Cambrils van anar disputant les curses de velocitat, resistència, curses amb tanques, relleus, salts i llançaments que marcava el reglament de la competició. Així, aquesta festa social de l'atletisme continuava sent el referent dels nois i noies en edat escolar de Cambrils que volien provar les seves qualitats atlètiques

X Memorial Carolina Marín

El X Memorial Carolina Marín és un reconeixement al rècord de Carolina Marín, atleta del club que ens va deixar fa deu anys, però que tot i així encara és posseïdora del rècord absolut de Cambrils dels 100 metres llisos.El Memorial premia als joves més qualificats en l'apartat de la velocitat. Enguany els guanyadors van ser els següents: en benjamí masculí Pol Ortiz; en benjamí femení Valentina Martínez; en aleví masculí Aaron Carayol; en aleví femení Carolina Molina; en infantil masculí David Álvarez; en infantil femení Maria Álvarez; en absolut masculí Jhon Mario Reales i en absolut femení Elisa Laguna. Els guanyadors de cada categoria van rebre un trofeu commemoratiu.

La competició va acabar amb el repartiment de medalles i trofeus per als guanyadors i de regals per a tots els participants per a premiar el seu esforç.Una festa social de l'atletisme que va ser exitosa gràcies a la col·laboració dels centres educatius, i de forma especial als seus mestres d'Educació Física, per haver donat la màxima difusió possible d'aquesta competició als seus alumnes.

Comenta aquest article