Esports

Cambrils acollirà el 7è Campionat Internacional de futbol 7 per a policies amb 45 equips d'arreu del món

Per Berta Ruiz



D'esquerra a dreta: Anna López, Joan Recasens, Laura Forcadell, Anton Cases i Josep Muñoz, ahir en roda de premsa
Cambrils serà la seu els propers 11, 12 i 13 de juny del VII Campionat Internacional de futbol per a policies, organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Cambrils i la Internacional Police Association (IPA) de l'Agrupació de Tarragona.
De fet, ahir mateix es presentava en roda de premsa aquest torneig, amb la presència de la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell–, el regidor d'Esports –Joan Recasens–, la regidora de Turisme –Anna López–, el secretari de l'IPA a Tarragona, Anton Cases i el sotsintendent de la Policia Local, Josep Muñoz.

45 equips d'arreu del món

En aquesta edició es comptarà amb la presència d'equips vinguts d'arreu del món com Itàlia, Anglaterra, Romania, Noruega, República Txeca, França, Bèlgica i tretze comunitats autònomes de l'Estat espanyol, amb una bona representació d'equips d'arreu de Catalunya. En total hi participaran un total de 45 equips, el que representarà un volum de gent de més de 700 persones vingudes d'arreu d'Europa. Enguany, tal i com va dir Cases, s'assumirà una participació rècord de participants, "gràcies a les instal·lacions de què disposa Cambrils, que permeten acollir tants equips".

Desfilada amb tots els equips participants

Tal i com va assenyalar Anton Cases, el torneig es disputarà el divendres i el dissabte al matí en un horari de les 8.30 a les 15 hores als camps de futbol de les isntal·lacions esportives municipals, mentre que les tardes es deixaran lliures per tal que els participants puguin conèixer i visitar Cambrils. El dissabte al matí es jugaran les finals i durant aquell mateix matí també s'instal·larà una trobada de col·leccionisme d'objectes policials. D'altra banda, el dijous dia 11 juny a les 19 hores al Palau Municipal d'Esports, tindrà lloc la cerimònia d'inauguració amb una desfilada de tots els equips i que comptarà amb una representació de dos agents uniformats per cada equip participant.

Laura Forcadell va destacar la importància d'iniciatives com aquesta, ja que, "a través de l'esport es fomenten relacions entre policies a nivell de tot Europa, i poden compartir experiències, informació i vivències. Creiem que és una iniciativa molt bona". El regidor d'Esports –Joan Recasens– també va afirmar que les instal·lacions esportives municipals "també estan pensades per portar tornejos i que la gent vingui a Cambrils. És un valor afegit al treball conjunt entre esports i turisme". Finalment, Anna López també va afirmar que, "des de Turisme, qualsevol activitat, iniciativa o esdeveniment que sigui portar gent és molt interessant perquè ens dóna l'oportunitat que coneguin Cambrils. A part de ser una trobada de germanor, també és important la seva vessant social, esportiva, turística".

Comenta aquest article