Esports

Gran paper dels nedadors cambrilencs al Trofeu Fira de Cambrils 2009

Per Raquel Samaniego

Moment de la disputa de la prova de relleus 8 x 50 a la Piscina Municipal, el passat dissabte a la tarda

Els nedadors cambrilencs van destacar en una nova edició del Trofeu Fira de Cambrils 2009, que organitza el Club de Natació Cambrils i que es va celebrar el passat dissabte a les instal·lacions municipals. Els altres clubs de la província que van participar són el Reus Ploms, Tàrraco, el Vendrell, Vila-seca, Reus, Tortosa, Sant Carles i Amposta, així com també un barceloní. En total, 250 participants de tots els clubs i fins a una cinquantena del cambrilenc. L'entrenador local —Manel Zúñiga— explica que la jornada va anar molt bé i estava tothom molt content, però que van anar "una mica estressats perquè les instal·lacions de la piscina són molt petites que reunir a tanta gent".

Les categories que participaven era des de prebenjamí (dels 8 o 9 anys) als absoluts (de majors de 18). Les proves que van realitzar depenia de l'edat. Els petits van fer estils de 100 metres, i els grans estils de 200. Aquests últims també van participar en una prova de relleus 8 per 50 mixte, en el que hi participaven quatre nois i quatre noies de cada club. Els cambrilencs van quedar segons en aquesta prova, per darrera dels de Tortosa.

Els premis que s'atorgaven era una copa pels primers, i medalles de plata i bronze per segons i tercers. Els cambrilencs es van emportar diverses copes i medalles cap a casa. En la categoria dels que van néixer l'any 98-99, tant la primera, segona i tercera posició va ser per a nois cambrilencs; i en la categoria femenina, una noia va quedar primera també. Pel que fa l'any 95, un segon; de la categoria de l'any 92 va ser un noia segona; i la categoria absoluta va guanyar també una noia cambrilenca.

Comenta aquest article