Societat

L'associació Hammada presenta el camió cisterna per abastir d'aigua potable tres campaments de Tindouf

Per Redacció

 
 
A dalt, foto de grup amb membres de Hammada i participants en el projecte. A sota, el camió cisterna
L'Associació d'Amics del Poble Sahrauí Hammada va presentar ahir, de manera oficial, el camió cisterna que ha d'abastir d'aigua potable a tres dels campaments de refugiats sahrauís més nombrosos, situats en el desert de Tindouf, a Argèlia. Aquesta presentació va tenir lloc en el polígon industrial de Riuclar, en les instal·lacions de la concessionària de Renault.

En aquest acte es va comptar amb la presència del director general de l'Agència Catalana de –David Minoves–, el delegat del Front Polisari a Catalunya –Oualad Musa–  i de diferents membres de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí Hammada. Aquest projecte de cooperació, desenvolupat per l'Associació tarragonina Hammada s'ha realitzat gràcies a la subvenció única de l'Agència Catalana de Cooperació que, ha assolit la despesa total dels costos del projecte.

El proper 19 de juny, el camió cisterna partirà des del port d'Alacant cap els campaments de refugiats sahrauís on s'espera amb molta il·lusió ja que, gràcies a aquest, els responsables del Front Polisari podran garantir la distribució diària de 20.000 metres cúbics d'aigua potable destinades a les famílies que habiten aquest territori tant feréstec. Des de l'Associació, també es vol agrair la implicació que ha demostrat l'empresa Renault, ja que ha estat determinant per aconseguir un camió que reuneix totes les característiques tècniques idònies per poder treballar amb garanties en el desert de Tindouf.

Comenta aquest article