El Club Judo aconsegueix tres campionats, un subcampionat i un tercer lloc en Trofeu Federació Catalana de la categoria aleví

Per Miquel A. Díaz

Els cinc representants cambrilencs en el Trofeu Federació Catalana
El passat dissabte 30 de maig al matí, a les instal.lacions Llars Mundet de Barcelona es va disputar el Trofeu Federació Catalana de la categoria aleví o sub-13. Una competició dirigida als judokes nascuts entre els anys 1997 i 1998 de tot Catalunya. El trofeu va comptar amb una participació massiva i es van agrupar els petits judokes per pesos similars, disputant-se més de 200 combats entre sis tatamis o zones de lluita.

L'equip escollit pel club de judokes cambrilenc va estar format per cinc lluitadors: quatre nois i una noia. S'ha de dir que per intervenir en aquest tipus de certàmens a nivell català ja han de ser judokes experimentats i amb possibilitats perquè el nivell de lluita dels competidors comença a ser elevat.

Resultats brillants

Els resultats pels cambrilencs van ser brillants, aconseguint tres campions, una subcampiona i un tercer lloc. Gonzalo Díos Rodríguez es va proclamar campió del seu grup després de disputar uns combats excel·lents. Héctor Miguel va ser campió d'uns dels grups dels pesos més grans recuperant punts i superant a rivals que al principi dels combats li havien marcat puntuacions en contra. Bogdan Busdugan es va proclamar campió d'un dels grups de pes més lleuger; mentre que Jose M. Camacho va assolir la medalla de bronze. Per últim, la representant femenina del club, l'Aída Morena va acabar la seva competició en segona posició després de perdre la final, però havent disputat prèviament uns combats molt bons guanyats tots per "ippon".