Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto queden tercers en les seves categories a la darrera prova disputada

Per Redacció

 
 
 A dalt, la cursa en la categoria de l'Alejandro Sánchez. A sota, Edgar en el tercer lloc del podi
Aquest passat 30 de maig, va tenir lloc a la localitat gironina de Torroella de Montgrí la sisena prova puntuable de la Copa Catalana. Els dos ciclistes cambrilencs –Alejandro Sánchez i Edgar Curto– van participar-hi.

L'Alejandro queda tercer en la seva categoria

En la categoria de l'Alejandro Sánchez, el circuit era un dels més durs del campionat, amb 1,2 quilòmetres de recorregut i dues fortes rampes, al qual s'hi havien de donar cinc voltes, tot completant un total de 6 quilòmetres. La sortida del cambrilenc va ser força bona, i des de l'inici va estar entre les primeres posicions. En la darrera volta van atacar dos corredors, tot i que el cambrilenc va aconseguir respondre bé a l'atac. No obstant, en la darrera baixada l'Alejandro va tenir alguns problemes amb els pinyons de la bicicleta i finalment, va haver de conformar-se amb la tercera posició. Tot i això, només va perdre 7 segons respecte el primer classificat, i amb això segueix conservant el lideratge de la Copa Catalana.

L'Edgar queda tercer en la seva categoria

En la categoria de l'Edgar Curto també s'havien de donar tres voltes a un circuit d'1,2 quilòmetres. Després d'una forta sortida, en la què es van escapar tres corredors entre els quals s'hi trobava l'Edgar, el cambrilenc va intentar marxar escapat en solitari en el transcurs de la segona volta. No obstant, els tres corredors van seguir junts la resta de la cursa i a un fort ritme, molt destacats de la resta de corredors. Després d'un ajustat esprint, el cambrilenc va aconseguir entrar en la tercera posició, amb el mateix temps que el primer i segon classificat.

La propera cita pels dos ciclistes cambrilencs serà aquest proper diumenge 7 de juny a Vilanova i la Geltrú.

Comenta aquest article