Esports

Resultats satisfactoris pels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils en la darrera i polèmica regata de Premià de Mar

Per Redacció

Equip sènior femení del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils

El Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van participar el passat 24 de maig en la II Regata de la Lliga Catalana de llagut català disputada a la localitat de Premià de Mar.

El Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, el club amb més tripulacions

A la regata hi van prendre part un total de 49 tripulacions repartides en: 18 tripulacions en la categoria sènior masculí, 14 en la categoria sènior femení, 9 tripulacions de la categoria veterà masculí i 8 tripulacions més en la categoria veterà femení. Els clubs que hi van prendre part van ser un total de 18: el Club Rem Casinet, el Club Nàutic de Premià, el Club Rem Badalona, l'Associació Esportiva Xino-Xano, el Club Nàutic Bétulo, els Capgrossos de Mataró, el Club Rem Treumal, el Club Nàutic Flix, el Club Rem Arenys, el Club Natació Badalona, el Club Rem Xon's d'Empuriabrava, el Club Rem Santa Cristina, la Confraria Pescadors de Roses, Club Rem Palamós, el Club Rem Pescadors de Lloret de Mar, el Club Nàutic Lloret de Mar i els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils. Els cambrilencs van posar en competició un total de cinc tripulacions, sent el club català amb més tripulacions.

Bons resultats pels cambrilencs

La classificació dels cambrilencs va ser molt satisfactòria, ja que van aconseguir la setena posició en la categoria sènior masculí A; la dissetena posició en la categoria sènior masculí B; la cinquena posició en la categoria sènior femení; la tercera posició en la categoria veterà masculí i la tercera posició en la categoria veterà femení.

Després de la contrarrellotge, el fort vent i el mar de fons van a fer que les regates finals fossin irregulars en resultats. Tots els clubs que corrien al carril número 4, més a prop de la sorra, guanyaven amb una diferència significativa, fet que va provocar les queixes de diversos clubs que van veure alterats els seus resultats. Aquest enrenou entre els clubs es va fer arribar al comitè de regates en les finals de la categoria sènior masculí, i es va demanar al comitè organitzador que verifiqués el camp de regates. En finalitzar totes les regates es va poder comprovar que al camp de regates hi havia una petita variació d'entre un i dos metres al carril número 4. Finalment, el comitè de regates va donar com a bons els resultats finals de la regata.

La propera prova pels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils serà la III Regata de la Lliga Catalana el proper 14 de juny a Blanes.

Equip sènior masculí dels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils

Comenta aquest article