Societat

Periodistes gastronòmics nord-americans visiten Cambrils

Per Redacció



Els periodistes nord-americans durant el recorregut del trenet turístic
Durant la jornada de divendres 29 de maig, Turisme de Cambrils també va rebre la visita d'un grup de cinc periodistes especialitzats en gastronomia provinents d'Estats Units. La comitiva va fer la seva estada a Cambrils de la mà de Turespaña i l'Oficina Espanyola a Texas.
 
Turisme de Cambrils amb la col·laboració de l'Estació Nàutica els va oferir una sortida en vaixell i una degustació d'olives arbequines, avellanes i vermut de Reus. També se'ls va fer una sortida turística en trenet pels carrers del Barri Antic fins al Mercat de la Vila i un dinar al restaurant Rincón de Diego.

Comitiva gallega a Cambrils

Per altra banda, el dijous 28 de maig, Turisme de Cambrils també va rebre una comitiva provinent de Galícia, participants en una campanya de comunicació a Galícia organitzada per la Diputació de Tarragona, en motiu de la nova ruta aèria de Ryanair que uneix Reus i Santiago de Compostel·la.

Durant la seva estada a Cambrils, els gallecs van gaudir d'un dinar a Can Bosch i van poder conèixer el port cambrilenc. Durant el recorregut van ser acompanyats per regidors del consistori cambrilenc i el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Joan Aregio.

Comenta aquest article