Esports

L'equip cadet i infantil de l'EFV de Cambrils passen a la definitiva fase d'ascens a preferent nacional

Per Redacció

Un moment de la disputa del partit jugat aquest passat dissabte entre l'equip infantil de l'EF Veterans i l'infantil de l'Amposta

Els equips cadet i infantil de l'Escola de futbol Veterans de Cambrils assoleixen la segona i definitiva fase d'ascens a preferent nacional.
 
L'equip cadet va derrotar a la Sènia per 2 a 1, mentre que l'equip infantil va perdre davant l'Amposta per 0 a 1. No obstant, en el còmput total de gols, el cadet de l'Escola de futbol Veterans de Cambrils va derrotar la Sènia per 3 a 1, i l'infantil també va vèncer l'Amposta per un global de 3 a 1.

A la propera i definitiva fase d'ascens, el cadet s'enfrontarà a un reforçat Santes Creus de Reus, ja que es preveu que juguin quatre jugadors del cadet de preferent que han aconseguit l'ascens a la divisió d'honor.
El partit d'anada es jugarà el proper 6 de juny al camp del Santes Creus, mentre que el partit de jornada es disputarà el dissabte 13 de juny a les 12 hores a Cambrils.

Per la seva part, l'equip infantil es veurà les cares amb la Floresta. El primer partit del play off es jugarà aquest proper dissabte 6 de juny a les 18 hores a l'estadi municipal de futbol de Cambrils, i el partit de tornada es disputarà el dia 13 de juny al camp de la Floresta.

Comenta aquest article