Esports

El Palau Municipal d'Esports acull l'11è torneig d'hoquei base "Vila de Cambrils"

Per Redacció

Durant tot el dissabte es van poder veure partits d'hoquei base al Palau Municipal d'Esports

El Palau d’Esports de Cambrils va viure, aquest passat dissabte, la festa de l’11è torneig d’hoquei base “Vila de Cambrils” organitzat pel Cambrils C.H.
La festa va ser tot un èxit i durant tot el dia es van poder veure ininterrompudament partits de totes les categories, des de l’escola o iniciació fins a júniors.

21 equips de tres clubs

Aquest esdeveniment esportiu va aplegar a 21 equips de diverses edats dels clubs C.H. Cadí de la Seu d’Urgell, H.F. Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia i del Cambrils C.H.. Tot i que la competició no és l’objectiu principal d’aquest esdeveniment, els equips guanyadors en les diferents categories van ser el C.H. Cadí, que es va endur el primer classificat en categoria pre-benjamí; el H.F. Sant Josep, que va guanyar en les categories escola i infantil; i el Cambrils C.H., que va resultar guanyador en les categories benjamí, aleví i juvenil.
El club agraeix l'esforç de tota la família de l'hoquei de Cambrils, i d'aquells organismes públics i privats, establiments, empreses i persones, que hi han donen suport any rera any i que han fet possible que, un any més, la festa de l’hoquei a Cambrils hagi estat un èxit.

Comenta aquest article