Esports

El Club d'Handbol Cambrils assoleix l'ascens a la Segona Catalana

Per Redacció

Un cop acabat el partit, els jugadors del Club d'Handbol Cambrils van mostrar la seva eufòria per l'ascens aconseguit

Handbol

Tornada de Quarts de final
 
CH Cambrils 34 – H Garbí de Palafrugell 24
 
L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va aconseguir dissabte la classificació per a les semifinals de la competició i l’ascens a Segona Catalana, gràcies a la seva victòria. Els Cambrilencs, molt ben acompanyats pel seu públic, van aconseguir remuntar els sis gols de desavantatge del partit d’anada i disputaran el cap de setmana vinent a Tarragona la “final four” de la categoria.
L’equip cambrilenc va sortir molt motivat a la pista i des de l’inici va imposar un fort ritme de joc que el va distanciar en el marcador, aconseguint equilibrar la eliminatòria ja en el primer quart d’hora (12-6). Llavors es va entrar en una fase d’equilibri de forces i el marcador va rondar sempre entre els 4 i els 6 gols de diferència fins al descans al que es va arribar amb 20-14, gràcies a un gol de vaselina dels locals des del punt de penal, que empatava el global de la eliminatòria i ha deixava tot per decidir en els últims 30 minuts.
La segona meitat va iniciar-se amb els visitants més intensos i disposats a complicar molt la tasca cambrilenca, però els locals no es van arrugar. De sortida els visitants es van acostar a 4 gols però la defensa local i l’encert de la porteria van impedir que s’apropessin més. Ràpidament la distància es va tornar a establir en sis gols i es va mantenir així fins arribar a l’últim quart d’hora (25-19). Llavors els cambrilencs van convertir la seva porteria en un mur i van aconseguir un parcial de 5 a 0 que sentenciava la eliminatòria i feia esclatar les graderies, que durant tot el partit els havien animat sense parar. Els últims minuts es van convertir en un intercanvi de gols per deixar el marcador en el definitiu 34-24.
La alegria i la eufòria van envair la pista i els jugadors van celebrar l’ascens a Segona Catalana amb totes les forces que els quedaven.
Ara la setmana vinent disputaran les finals i intentaran assolir el títol de la categoria per posar la cirereta a la gran temporada realitzada.

Futbol


Territorial Preferent

Gimnàstica Iberiana 2 - FC Cambrils 0

Amb la Gimnàstica Iberiana ja ascendit a la Primera Catalana com a líder del grup i amb el Cambrils amb els deures fets el partit no va tenir massa història ni la tensió que s'ha viscut en aquest duel en les dues darreres temporades. En el pla estrictament esportiu, el Cambrils va aguantar l'empat a 0 fins el minut 85 del partit. En els darrers cinc minuts l'Iberiana va marcar els seus dos gols.
El Cambrils ha acabat la lliga en 8a posició, amb 46 punts.

El jugador de l'Oleastrum, Álvaro, pugna amb un jugador del Camp Clar en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Primera Territorial


CF Oleastrum 1 - Camp Clar 2

El Camp Clar es jugava l'ascens a Preferent en aquest darrer partit de lliga, un ascens que se'l disputava amb el Jesús Catalònia. L'equip tarragoní havia de guanyar per assegurar aquest ascens. El cert, però, és que les coses no li van començar bé i l'Oleastrum s'avançava al marcador amb un fort xut de Llobet que el porter visitant va interceptar primer amb el seu cos i no va saber aturar després la pilota amb l'efecte que havia agafat. El Camp Clar es va mostrar nerviós i imprecís i el marcador ja no es va moure en aquesta primera part. A la segona, els dos gols visitants van venir de seguida. Amb el resultat a favor el Camp Clar no va saber rematar la feina i va passar per moments d'angoixa ja que l'Oleastrum va arribar a estavellar una pilota al pal. Amb el xiulet final, el Camp Clar va poder celebrar l'ascens al mateix terreny de joc davant els nombrosos aficionats que ahir es van desplaçar a Cambrils.
L'Oleastrum tanca el campionat aconseguint la 15 posició, una per damunt de les places de descens.

El Cambrils es va imposar al Noia Freixenet en el partit disputat aquest passat dissabte a la nit al Palau Municipal d'Esports

Hoquei


Cambrils C.H. 5 - C.E. Noia Freixenet 4

El Cambrils C.H. va arrodonir davant la seva afició, una jornada de festa d’hoquei base a Cambrils amb l'11è torneig “vila de Cambrils”, amb una victòria molt treballada i merescuda davant el C. E. Noia Freixenet, un rival que buscava aprofitar una de les poques oportunitats que li quedaven
per no perdre la categoria. La necessitat de guanyar, i les ganes de voler encarar el partit des del
principi, va dur al Cambrils a precipitar-se en les primeres accions davant de la porteria visitant, i a no sortir-li bé les coses. A més al minut 8, el Noia transformava un penal i s’avançava en el marcador, i 4’
més tard els visitants eixamplaven la diferència amb el 0-2. No va ser fins al 16’ que el local Joan Roig escurçava la diferència (1-2). Però l’alegria tan sols va durar un minut perquè el Noia tornava a
marcar, i deixava el marcador en 1-3, resultat amb que es va arribar al descans.
La segona part va ser una altra història. Al Cambrils no li valia la derrota, i va sortir decidit a guanyar. Els primers minuts va ser de clar domini local amb una constant pressió sobre la porteria contraria, però sense massa fortuna. Però, novament Joan Roig va fer pujar el 2-3 al minut 13. El Cambrils va gaudir de  nombroses ocasions de gol, però el porter visitant va blindar la seva porteria amb grans intervencions. La afició va tenir que esperar fins a 6 minuts del final del partit per veure com el seu equip empatava el partit amb un gol de Joan Recasens “Romario”. Els aficionats encara celebraven el gol de Romario, quan Xavier Caparròs “Capi”, avançava al Cambrils per primera vegada en tot el partit. Però, el Noia no es volia rendir sense posar més emoció, i a 4 minuts del final empatava novament el partit (4-4). El fantasma dels últims partits va planar pel Palau d’Esports de Cambrils, però la recompensa a l’esforç va arribar de mans de Joan Muñoz, que a 2’ del final deixava el
marcador amb el definitiu 5-4.
Una gran victòria del Cambrils que deixa la permanència més a prop, tot i que encara s’ha de rematar aquesta setmana, perquè els 37 punts, no són suficients. Aquesta setmana serà decisiva pel Cambrils amb un doble enfrontament amb el Petromiralles Igualada H.C. Dimecres es desplaça a Igualada per disputar el partit ajornat de la 15a jornada, i dissabte l’Igualada visita la pista del Cambrils que, coincidint amb la Fira de Cambrils, el partit es jugarà a les pistes poliesportives de l’instal•lacions del camp de futbol.

Futbol sala

Mora d'Ebre 3 - CFS Mediterrani G.Sirvent 2

La permanència es complica molt. Ara mateix el CFS Mediterrani es troba a sis punts de la permanència. L'únic aspecte positiu és que té la diferència de gols a favor i tot passa per a que el Mora perdi els dos partits que li queden i el Mediterrani els guanyi. Pel que fa al partit davant el Mora, el Mediterrani ho va intentar tot però la irregularitat exhibida durant tota la temporada es va tornar a fer evident. Per a que se salvi el Mediterrani queda una altra possibilitat, la renúncia d'algun equip de Preferent per motius econòmics.
D'altre banda, el proper dissabte 6 de juny, de 2/4 de 10 a la 1 del migdia, es juga la IIa edició de la Copa ciutat de Cambrils en la categoria benjamí.

Comenta aquest article