Cultura

L'art torna a sortir als aparadors comercials amb la sisena edició de l'Art als Aparadors

Per Berta Ruiz

El Mercat Municipal de la Vila va ser l'escenari de la presentació de l'Art als Aparadors

Aquest passat dissabte 30 de maig al vespre es va inaugurar al Mercat Municipal de la Vila la sisena edició de l'Art als Aparadors, organitzat per l'associació de comerciants Vilacentre i el col·lectiu d'Artistes Cambrils Art Total, amb la col·laboració de l'Àrea de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils.

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del regidor de Promoció de Ciutat -Oliver Klein-, la presidenta de Vilacentre -Tere Recasens- i la presidenta de Cambrils Art Total, Laura Mestres. Ambdues presidentes van destacar la consolidació d'aquesta iniciativa. Laura Mestres va dir que "aquesta és una manera per a que la gent s'acosti als aparadors del barri, que mirin, que entrin, que remenin i que comprin". Per la seva part, Tere Recasens va destacar que "l'objectiu d'aquesta mostra era fer una gran sala d'exposicions al carrer", un fet que al llarg dels anys s'ha anat consolidant i que té una excel·lent acollida, tant pels comerciants, pels clients i pels artistes cambrilencs.

Enguany, i seguint la tradició dels anys anteriors, l'Art als Aparadors acull els diferents treballs i obres dels artistes del Cambrils Art Total. Fins al proper 26 de juny, es podrà trobar als aparadors d'alguns establiments del Barri Antic, la Parellada i el Barri de la Pallissa una àmplia exposició artística, amb pintures als aparadors, quadres realitzats amb diferents tècniques pictòriques, treballs realitzats amb esmalt i fins i tot figures de ceràmica i d'altres materials. El Mercat de la Vila, n'era un exemple el passat dissabte, amb diferents obres de pintura penjades arreu de les parades. 

Per cloure l'acte d'inauguració, els paradistes del Mercat de la Vila van oferir un bon aperitiu amb els millors productes per a tots els assistents.

Comenta aquest article