Cultura

La coral argentina "Nuevas Voces" obre el cicle de concerts de primavera a la Cripta de l'Ermita

Per Josep Maria Ferrando

Un moment del concert de la coral "Nuevas Voces" celebrat ahir a la nit a la Cripta de l'Ermita

El cicle de concerts de primavera organitzats per la Coral Verge del Camí a la Cripta de l'Ermita va començar ahir amb l'extraordinària actuació de la coral "Nuevas Voces", procedent de la ciutat argentina de Mendoza.

Al llarg de les dues hores llargues que va durar l'actuació, els vint-i-tres membres de la coral "Nuevas Voces", dirigides magistralment pel seu director i fundador, Ricardo Javier Mansilla, van interpretar un primer grup de cançons acadèmiques, amb un nivell tècnic molt elevat. Després acompanyats d'alguns instruments musicals van fer un recorregut gairebé geogràfic per tota la música popular sud-americana, finalitzant amb cançons dels més diversos estils del seu país, Argentina. En total més de vint cançons que van entusiasmar al nombrós públic assistent. Ricardo Javier Mansilla va agrair a la Coral Verge del Camí el bon acolliment que han tingut a Cambrils i va fer paleses les especialment bones condicions de la Cripta de l'Ermita per aquests tipus d'actuacions vocals.

La coral "Nuevas Voces" va aprofitar ahir la seva estada a Cambrils per a fer una visita a la població i a les diferents dependències del Museu d'Història.

Comenta aquest article