Esports

Destacades victòries dels ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto en la darrera prova de la Copa Catalana

Per Redacció

 
 
 A dalt, el ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez, que segueix líder de la Copa Catalana. A sota, l'Edgar Curto, és segon en la classificació a 8 punt del líder
Els dos ciclistes cambrilencs –Alejandro Sánchez i Edgar Curto–van participar el passat cap de setmana en una nova prova puntuable de la Copa Catalana. La prova va tenir lloc el dissabte 23 de maig a la tarda i es va disputar a la localitat barcelonina de Sant Joan Despí.

En la categoria de l'Alejandro, els corredors havien de realitzar un circuit molt dur de dos quilòmetres de recorregut, al qual havien de donar quatre voltes, per tant, 8 quilòmetres en total. L'Alejandro va fer molt bona sortida i aviat es va col·locar en les primeres posicions. En la segona volta, el cambrilenc es va posar al capdavant de la cursa, i poc a poc va anar deixant enrere la resta de corredors. En la darrera volta, l'Alejandro va atacar i va marxar a l'esprint juntament amb dos o tres ciclistes més. Gairebé a la línia de meta, el cambrilenc va adjudicar la victòria després d'un esprint molt ajustat.
Amb aquesta nova victòria, Alejandro Sánchez segueix liderant la Copa Catalana, cada vegada amb més avantatge respecte els seus rivals.

L'Edgar Curto guanya la seva prova

En la categoria de l'Edgar Curto, els corredors havien de donar dues voltes al circuit de dos quilòmetres. Després d'una sortida molt ràpida, els corredors van arribar junts a la primera pujada, i va ser en aquest punt, on l'Edgar va llançar un fort atac i va aconseguir marxar en solitari i amb un bon avantatge sobre la resta de corredors. Al primer pas per la línia de meta, l'Edgar ja portava 7 segons d'avantatge sobre el segon classificat, un corredor que és l'actual líder de la Copa Catalana. En la segona volta, el cambrilenc va seguir mantenint un fort ritme, fins que va aconseguir entrar en la línia de meta com a vencedor i amb un diferència de 15 segons respecte el segon classificat, i amb 24 segons sobre el tercer corredor.
Després d'aquesta victòria, el cambrilenc segueix segon en la classificació general de la Copa Catalana, a tan sols 8 punts de l'actual líder.

La propera cursa pels dos ciclistes cambrilencs tindrà lloc demà dissabte, 30 de maig, a la localitat gironina de Torroella de Montgrí.

Comenta aquest article