Esports

Disbauxa total per la Champions

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatges d'eufòria a la plaça d'Aragó pel triomf del Barça a la Champions

La consecució del tercer títol de la temporada, la Champions, va desfermar l'eufòria de l'afició blaugrana a Cambrils. La plaça d'Aragó es va tornar a convertir en l'escenari cambrilenc de la celebració on s'hi van aplegar centenars de persones en un esclat d'eufòria col·lectiva que es va allargar fins la matinada.

Seguiment al Palau Municipal d'Esports

La Penya Barça de Cambrils, tal com ho havia fet fa 15 dies en motiu de la final de la Copa del Rei, havia muntat una pantalla gegant al Palau d'Esports. Aquest cop, l'afluència de seguidors va ser força superior a la de fa 15 dies. Les 600 cadires distribuïdes a la pista esportiva es van omplir així com les dues graderies laterals acollint, en total, prop de 1.300 persones.
La cridòria al pavelló va ser intensa i més quan al minut 10 Eto'o va aconseguir el primer gol. Ja al minut 70, amb el gol de Messi, l'eufòria barcelonista va arribar al punt més alt.
El seguiment del partit al pavelló no va enregistrar cap incidència. Només cal lamentar que, després de la consecució del segon gol, algú va buidar un extintor en una de les graderies la qual cosa va provocar un núvol blanc que va fer desallotjar durant una estona aquesta part de la graderia.

Celebració a la plaça d'Aragó

Un cop acabat el partit la plaça d'Aragó va tornar a acollir la celebració barcelonista de les grans ocasions. L'afluència, aquest cop, va ser massiva amb centenars de persones congregades en aquest indret i, un cop més, es van poder veure les habituals escenes de brandament als cotxes que passaven per la plaça entre d'altres manifestacions d'eufòria col·lectiva. La festa va durar fins ben entrada la matinada. Cal dir que, ahir, a diferència de fa 15 dies, la Policia Local no va tallar els accessos a la Rambla de Jaume I

Comenta aquest article