Esports

El FC Cambrils presenta a Xavi Robles com a nou entrenador per a la temporada 2009-2010

Per Berta Ruiz

Mingo Capafons i Xavi Robles en la presentació d'ahir a la tarda

Xavi Robles serà l'entrenador del FC Cambrils per a la propera temporada 2009-2010 en substitució de Fran Artiga. Ahir a la tarda es feia la presentació del nou tècnic a la seu del FC Cambrils, una jornada abans de que s'acabi la temporada de lliga per tal de que, com va dir el president del FC Cambrils, Mingo Capafons, "poguem començar a treballar amb la plantilla de jugadors que tenim i mirar el tema de les renovacions".
Per la seva part, Xavi Morell, vicepresident esportiu del FC Cambrils, explicava que el club ha buscat un perfil d'entrenador similar al del Fran Artiga, "de treballar amb gent jove. És la política que volem portar i és la política que fins ara ens ha donat resultats".

Extècnic del Nàstic i del Sabadell

El nou tècnic del Cambrils té 33 anys. Va néixer a Barcelona i viu a Nulles. Ha estat entrenador en totes les categories de futbol base del Nàstic i, també, ha estat segon entrenador del Sabadell, equip de la Segona B. Les seves primeres paraules van ser per agrair al president i la junta directiva la confiança que li havien dipositat per a portar les regnes de l'equip aquesta propera temporada. Segons va comentar Robles, "gran part dels jugadors els conec. Aquest darrer diumenge vaig anar a veure el partit del Cambrils. Un cop s'acabi la temporada parlaré amb el Fran i traurem conclusions tot i que la intenció és continuar amb la base que ha anat jugant aquests darrers anys. La gent que vulgui marxar tindrà la porta oberta i s'haurà d'incorporar algun nou jugador."

Rebaixar el pressupost

El president del FC Cambrils es va referir al condicionant econòmic de cara a la temporada vinent, "la part econòmica és un tema molt important. Enguany s'ha notat bastant i la nostra fita per a la temporada vinent és rebaixar el pressupost. En les circumstàncies actuals haurem de treballar amb un pressupost més baix". Pel que fa a la plantilla, Capafons va dir que "en principi ens interessen tots. Per la nostra part l'objectiu és renovar el màxim de jugadors possibles i fer alguna incorporació que el Xavi ens demani."

Comenta aquest article