Esports

Rendiment excepcional dels atletes del Club Atletisme Cambrils a la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya

Per Pere Ferrando



Elbereth Lanciano fent el llançament de martell a la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya
Aquest passat cap de setmana es va disputar la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya en les categories d'iniciació. Per part del Club Atletisme Cambrils, catorze van ser els atletes que van participar en aquestes jornades classificatòries: el dissabte ho van fer en les categories infantil, aleví i benjamí a El Prat de Llobregat i, el diumenge ho van fer en la categoria cadet a Ascó. El rendiment dels atletes locals va tornar a ser excepcional, destacant el fet que tots els atletes participants es van classificar per a la jornada final. Això equival a dir que tots ells es troben entre els 16 millors atletes de Catalunya de les seves respectives categories i disciplines.

Resultats en la categoria infantil

En la categoria infantil, David Álvarez accedia a la fase final a les proves de salt amb perxa i de salt de llargada, en aquesta darrera prova assolint una marca personal de 5.04 metres. En ambdues proves va assolir la 2a. posició. Maria Álvarez guanyava la sèrie de 80 metres llisos amb 11”22 i la de 150 metres llisos amb 21”44. Ambdues són marques personals. La Carolina Molina assolia marques personals als 80 metres llisos amb 11”54 i al Salt de llargada amb un millor intent de 4.20 metres. Per la seva part, Parris  Simms assolia el passi a la fase final als 80 metres llisos amb una marca personal de 11”58. I Alba  Mena superava la ronda prèvia a la prova de salt d'alçada amb un millor intent de 1.25 metres, que significa igualar la seva marca personal.

Resultats en la categoria aleví

En la categoria alevins, Pau Samaniego accedia a la fase final a les proves de salt amb Perxa, amb una marca personal de 1.45 metres, i llançament de disc amb un millor llançament de 15.44 metres. Pol  Recasens assolia el passi a la fase final al salt amb perxa i al llançament de disc, en aquesta darrera prova amb una marca personal de 16.86 metres. Guillem Sarrà guanyava la sèrie de 60 metres llisos parant el crono en 9”39. Elisabeth Bersabé quedava 2a. al llançament de pilota amb un millor intent de 22.26 metres. I Clàudia Buil era 3a. al llançament de disc amb un millor intent de 13.80 metres.

Resultats en la categoria benjamí

En la categoria benjamí, Helena González guanyava el salt de llargada amb un millor intent de 3.42 metres i era 2a. als 60 metres llisos igualant la seva marca personal de 10”0.
                        
Resultats en la categoria cadet

Finalment, en la categoria cadet, Elbereth Lanciano guanyava el llançament de martell amb un millor intent de 41.50 metres i era 4a. al llançament de pes amb 10.30 metres. I Andreu Sarrà superava la fase prèvia assolint la 8a. posició als 1.000 metres llisos amb una marca personal de 3’08”97.

Les sis posicions entre els tres primers classificats assolides en aquesta fase prèvia dóna esperances a que puguin convertir-se en posicions de podi i una de les millors estadístiques dels darrers anys. La fase final es disputarà a Terrassa el 13 de juny per a les categories infantil, aleví i benjamí i a El Prat de Llobregat el 20 de juny per als cadets.

Comenta aquest article