Esports

El Cambrils i l'Oleastrum guanyen els seus partits i arrodoneixen un bon final de temporada

Per Redacció

Els jugadors del Cambrils Jorge, en primer terme, i Albert, al darrere, en un moment del partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 3 - Horta 0

El Cambrils va sentenciar el partit en els primers 45 minuts de partit amb tres gols, dos transformats per Ferri i l'altre per Andreu. Amb aquesta golejada l'equip cambrilenc va acomiadar-se de la temporada amb un bon regust de boca i donant minuts a dos joves del planter cambrilenc, el porter Jordi Llorens, que ahir va ser el porter titular, i el defensa Albert Viñas, que va jugar els darrers 26 minuts de partit. També era el darrer partit davant l'afició del míster, Fran Artiga, que la propera temporada dirigirà l'Amposta.
El Cambrils jugarà el proper dissabte el seu darrer partit de la temporada al camp de la Gimnàstica Iberiana, el líder de la categoria que la propera temporada jugarà a la Primera Catalana.

Primera Territorial

Hospitalet 1 - CF Oleastrum 2

Victòria de l'Oleastrum al camp de l'Hospitalet en un partit en que cap dels dos equips s'hi jugava res, a part dels punts en joc. L'Oleastrum es va avançar al marcador al minut 30 amb un gol de López i Alejandro va marcar, de penalti, el segon gol al minut 70. L'Hospitalet, per la seva part, va marcar el seu gol al minut 75.
La propera setmana l'Oleastrum es despedeix de l'afició en un partit que l'enfronta amb el líder de la cetegoria, el Camp Clar, que es jugarà l'ascens de categoria en la seva visita a Cambrils.

Promoció d'ascens a Segona Territorial

Alcover 4 - Marina 1

Últim partit de la fase d'ascens a Segona Territorial i nova derrota de l'equip cambrilenc. El Marina es va presentar al camp de l'Alcover amb 13 jugadors, degut als lesionats que tenia del partit anterior amb el Sant Salvador. El camp de l'Alcover mostrava una bona presència d'aficionats, omplint tot el camp ja que l'Alcover depenia d'ell mateix per pujar de divisió. El partit va començar amb domini clar de l'equip local, que al minut 15 es va avançar al marcador. Tot seguit, l'Alcover es va tirar enrere i això ho va aprofitar el Marina que va aconseguir l'empat al marcador amb un gol de Mcgai. A la mitja part s'arribava amb l'empat a 1. Cal remarcar que al minut 10 de la primera part, el jugador cambrilenc Piti es va lesionar, i que va precisar del trasllat amb ambulància cap a l'hospital, degut a un cop fort al genoll.
La segona part va estar molt igualada fins que, als deu minuts, l'àrbitre va expulsar a un jugador cambrilenc, Touré, cosa que va fer que el Marina jugués amb un home menys i que l'Alcover aconseguís els altres tres gols en què va acabar el partit. D'aquesta manera, l'Alcover queda primer del grup empatat a punts amb el Sant Salvador, i el Marina en l'última posició.

Promoció d'ascens a Preferent Nacional-categoria infantil

C.F. Amposta 0 - Cambrils EFVeterans 3

Partit dominat del començament fins al final pel Cambrils, amb un resultat que podia haver estat molt més ampli. Un partit ben jugat per l’equip de Cambrils en totes les seves línies. El porter cambrilenc només va tenir dues intervencions amb tot el partit i des de la defensa fins la davantera va ser una
teranyina ben teixida que no va deixar a l’equip de casa poder trenar cap jugada de perill.
El proper partit es jugarà a casa el dissabte 30 de maig a les 18,00 hores a l’Estadi Municipal de Cambrils.

Promoció d'ascens a Preferent Nacional-categoria cadet

C.F. La Sénia 0 - Cambrils EFVeterans 1

Partit molt disputat i que va tenir una part per cada equip. Val a dir que el partit es va jugar en un camp de gespa natural, amb molt males condicions i petit, tenint en compte les dimensions que juga l’equip cadet del Cambrils. A la primera part la Sénia va tenir unes quantes oportunitats d’inaugurar el partit. Va ser la segona part quan el Cambrils, va començar a prendre les mides del terreny de joc i amb una jugada molt trenada per tot l’equip va inaugurar el marcador. A partir d’aquí, el Cambrils va ser amo i senyor del partit i van poder arribar 3 o 4 mols més però els pals i el porter ho van impedir.
El partit de tornada es jugarà el proper dissabte 31 de maig a les 12,00 hores, al camp 1 de l’Estadi Municipal.

Hoquei

Cambrils CH 3 - CP Masquefa 6

El retorn a les pistes del jugador Joan Roig no va evitar una nova derrota dels homes de Xavier Tarragó. Amb aquesta nova ensopegada, el Cambrils encadena tres derrotes seguides davant la seva afició. Dissabte el C.P. Masquefa va ser massa rival pel Cambrils C.H., que només en els minuts inicials del partit va plantar cara. A 9 minuts de l’inici del partit, el Masquefa ja anava 0-2 al marcador,
però 3 minuts més tard Joan Roig retallava la distància en el marcador (1-2). Coincidint en els moments de millor joc dels locals, va arribar un nou gol dels visitants (1-3), que va estroncar les expectatives dels cambrilencs de capgirar el marcador. A partit d’aquest moment el Masquefa va controlar el ritme del partit i del marcador, perquè a 2 minuts de la mitja part va arribar un nou gol del
Masquefa, deixant el marcador al descans amb un contundent 1-4. La segona part no va ser diferent, dos gols més del C.P. Masquefa va deixar sentenciat el partit amb l’1-6, quan encara faltaven 11 minuts pel final. Els darrers minuts del partit va ser un intent dels cambrilencs de maquillar el resultat. I així va ser quan, de nou, Joan Roig va fer pujar el 2-6, i a 3 minuts del final, Joan Muñoz va marcar el definitiu 3-6. Amb aquesta nova derrota el Cambrils es complica la permanència, encara que els contrincants de les properes jornades són, a priori, equips que van darrere seu a la classificació general.
Dissabte vinent el Cambrils C.H. torna a jugar a casa amb el C.E. Noia Freixenet, un equip que no es pot permetre perdre si vol mantenir la categoria i sortir de la zona de descens en les 4 jornades que resten per acabar la temporada.

Lluita per la pilota entre els jugadors del Mediterrani i el Riudoms en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala


CFS Mediterrani G. Sirvent 9 - Riudoms 3

En el millor partit de la temporada el Mediterrani es va imposar per un contundent 9 a 3 al Riudoms aquest passat dissabte a la tarda. El Mediterrani es jugarà la permanència el proper dissabte a Móra d'Ebre en el que serà una final ja que el mateix Móra, que està a tres punts del Mediterrani, és l'equip que marca la permanència. En cas d'aconseguir la victòria el Mediterrani sortiria del descens amb dos partits encara per jugar, un de complicat a casa i l'altra contra la Pobla de Mafumet, el darrer classificat.
D'altra banda cal recordar que el proper 6 de juny es jugarà la segona edició de la Copa Ciutat de Cambrils de futbol sala en categoria benjamí. A part, el 18 i el 19 de juliol es farà la tercera edició de les 24 Hores de futbol sala ciutat de Cambrils.

Handbol

H Garbí Palafrugell 40 – CH Cambrils 34

Partit molt intens i disputat el que es va jugar aquest dissabte a la localitat empordanesa de Palafrugell, amb dos conjunts que van lluitar al màxim per obtenir un bon resultat de cara al partit de tornada que es diputarà a Cambrils el proper dissabte. Finalment la victòria va caure del costat local, però la diferència no fa justícia a la igualtat viscuda sobre la pista i els Cambrilencs hauran de remuntar els sis gols de desavantatge per accedir a les semifinals i alhora assolir l’ascens a la Segona Catalana.
El partit va començar amb màxima igualtat i alternances en el marcador. Els locals marcaven un ritme molt lent en els seus atacs i mostraven una gran efectivitat, que impedia als Cambrilencs desenvolupar el seu joc habitual marcat per la rapidesa i els contraatacs, però mai van perdre la cara al partit i feien valer altres armes per mantenir a ratlla als empordanesos. Al descans els locals manaven 19-17 fruit d’unes imprecisions en atac dels del Baix Camp que van propiciar dos gols fàcils.
La segona part va seguir amb la mateixa tònica, els gironins amb atacs llargs feien patir la defensa cambrilenca i van poder ampliar la renda fins als 4 gols, però llavors els visitants van apretar de valent i a mitjans del segon període situaven l’empat al marcador i fins i tot van prendre la iniciativa en alguns moments. Però en els deu últims minuts, la veterania local no només va fer impossible la victòria dels cambrilencs, sinò que van aconseguir la màxima renda de tot l’encontre.
Després de la derrota patida en terres empordaneses, els cambrilencs s’han de fer forts a casa i remuntar els sis gols de diferència per assolir l’accés a semifinals i l’ascens a la Segona Catalana. La cita el dissabte 30 de maig a les 20:30 al pavelló municipal de Cambrils, que s’ha de convertir en una olla a pressió per portar als locals cap a la glòria.

Per la seva part els equips infantil masculí i femení van disputar aquest dissabte les finals dels campionats de Tarragona de la categoria amb sort desigual. Mentre l’equip masculí guanyava al Tortosa en una final molt igualada i aconseguia el títol de campió, l’equip femení va caure davant El Perelló per deu gols de diferència i es va haver de conformar amb el subcampionat.
La setmana vinent ambdós equips disputaran també la fase final del Campionat de Catalunya on intentaran posar un brillant punt i final a una temporada molt bona.

Comenta aquest article