L'equip del Club Atletisme Cambrils obté la quarta posició en la 4a jornada de la Lliga Catalana de Clubs disputada a l'estadi municipal

En primer terme, la cambrilenca Judith Codorniu, guanyadora de la prova dels 400 metres tanques

El passat diumenge 17 de maig, el Club Atletisme Cambrils va organitzar la 4a. jornada de la Lliga Catalana de Clubs a l'Estadi Municipal d'Atletisme. La intenció principal era apropar una competició d'atletisme amb atletes de categoria absoluta als habitants de Cambrils en general i als aficionats a l'atletisme en particular.

Les atletes locals més destacades van ser: Judith Codorniu que guanyava els 400 metres tanques i era 2a. al salt amb perxa; Tania Borrero que guanyava en la prova del llançament de disc i era 3a. al triple salt i la Sílvia Gutiérrez que era 2a. al llançament de disc i 4a. als 200 metres llisos. La suma dels punts de l'actuació global de l'equip les situava a la 4a. posició final dels 6 equips participants.

Campionat Territorial per equips

El dissabte 16 de maig es va disputar a l'estadi d'atletisme de Tarragona, a Camp Clar, el Campionat Territorial per equips en les categories S-14 i S-18.
L'actuació dels atletes cambrilencs va ser excepcional, guanyant el Campionat a la categoria S-14 tant en l'apartat masculí com en el femení i el de la categoria S-18 femenina.

La participació massiva de 24 atletes d'aquestes categories propiciava que es poguessin presentar els equips al 100 per cent. El Club Atletisme Cambrils va ser el club de la demarcació que va presentar més atletes. L'alt rendiment demostrat va donar lloc a una de les jornades més brillants de l'actual temporada.
A més de les grans individualitats de què disposa, el Club Atletisme Cambrils va donar una gran imatge de conjunt, presentant equips d'alt nivell competitiu, tal i com ho demostren els resultats.
De pas, els atletes locals van assolir forces marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya. Els atletes benjamins, alevins i infantils tenen aquesta cita el proper dissabte a El Prat de Llobregat. Els cadets la tenen el proper diumenge a Ascó.