Esports

L'Ajuntament engega una recollida de signatures per donar suport a la candidatura d'Ivan Cervantes als Premis Príncep d'Astúries

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrilspresentarà la candidatura del pilot cambrilenc Ivan Cervantes Montero per al Premi Príncep d'Astúries 2009 en la modalitat d'esports. El cambrilenc compta amb tres campionats del món d'E-1 i E-3 i és campió mundial del món d'enduro indoor.

Per recolzar aquesta candidatura s'ha obert una recollida de signatures, per tal que la ciutadania de Cambrils doni suport a aquesta proposta. S'han repartit fulls per signar a diferents edificis municipals com el Patronat de Turisme, el Centre Cultural i Ocupacional, el centre Les Basses, el centre Cívic de Vilafortuny, el Departament d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –situat al carrer de Colom–, el Departament de Polítiques Socials i Salut –situat al carrer de Sant Plàcid–, el Casal Municipal de la Gent Gran, el Palau Municipal d'Esports, la Biblioteca Municipal, la Ràdio i Televisió de Cambrils i l'Ajuntament de Cambrils. Per signar és imprescindible tenir la majoria d'edat. La data límit de recollida de signatures serà el proper 10 de juny.

Suport del Consell Comarcal del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp també s'ha sumat a la iniciativa presentada per l'Ajuntament de Cambrils de demanar el premi Príncep d'Astúries per al tricampió del món d'Enduro cambrilenc. Així es va acordar en el ple del Consell Comarcal celebrat el passat 22 d'abril.Recordem que el ple de l'Ajuntament de Cambrils, en la sessió plenària del passat 24 de febrer de 2009, va adoptar l'acord de presentar una candidatura als Premis Príncep d'Astúries 2009 en la seva 29ena edició, dins de la categoria d'Esports.

Comenta aquest article