Esports

L'Oleastrum certifica la seva permanència a la Primera Territorial i el Marina fa un pas enrera de cara a l'ascens

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Sants 2 - FC Cambrils 0

El Cambrils no va poder treure cap punt de la seva visita al camp del Sants, el segon classificat del grup. L'equip barceloní va marcar els seus dos gols en el primer quart d'hora de partit deixant sentenciat el partit. El Cambrils va tenir opcions per escurçar distàncies, a la segona part, però no ho va aconseguir.
La propera setmana el Cambrils juga a casa davant l'Horta.

El jugador de l'Oleastrum Eze és derribat a l'àrea del Deltebre en el que seria el penalti assenyalat a favor de l'Oleastrum

Primera Territorial

CF Oleastrum 4 - Deltebre 1

Amb la victòria aconseguida ahir davant el Deltebre, l'Oleastrum va certificar la seva permanència a la Primera Territorial i va condemnar, de moment, al Deltebre al descens de categoria. "Tanque" Alejandro va avançar l'Oleastrum al marcador al minut 8 de la primera part. L'Oleastrum no jugava còmode i el Deltebre va empatar al minut 37. Els nervis entre els jugadors de l'Oleastrum van aparèixer a partir d'aquest moment. A la segona part l'Oleastrum es va fer seu el partit i en dos minuts, el 63 i el 64, va aconseguir dos gols obra de Llobet i de Joel, aquest amb una excel·lent vaselina des de fora de l'àrea contrària. Alejandro va aconseguir el quart gol al minut 80 i el cinquè va estar a l'abast ja que l'Oleastrum va disposar d'un penalti a favor que Eze no va saber transformar.
La propera setmana l'Oleastrum visita el camp de l'Hospitalet.

Imatge del partit disputat entre el Marina i el Sant Salvador el passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal

Promoció d'ascens a la Segona Territorial

Marina 1 - Sant Salvador 2

Primer partit disputat per part del Marina Cambrils en aquest play off d'ascens a Segona Territorial i primera derrota. El partit va ser molt dur, molt disputat i a la vegada molt travat. Tot i que el domini inicial del Sant Salvador va ser evident, només els hi servia la victòria, el Marina va ser qui va tenir tres ocasions clares de gol a la primera part. Al final d'aquesta, el Sant Salvador va tenir també dues ocasions molt clares de marcar. Tot i això, al descans s'arribava amb empat a 0. A la represa, va seguir tot igual, fins que, en un còrner i una sèrie de rebots, Mcgay va fer el 1 a 0. D'aquesta manera, el Marina es posava davant del marcador. En aquest moment va ser quan el Sant Salvador es va abocar a l'atac i va aconseguir l'empat al rematar una centrada, tot i que prèviament un jugador del Sant Salvador va tocar la pilota amb el braç. L'àrbitre no ho va veure i s'imposava l'empat a 1 al marcador. Al final, a falta d'un minut per acabar el partit, i quan el Sant Salvador estava tot bolcat a l'atac, va aconseguir el gol de la victòria al transformar un gran gol des de la banda, on la pilota va tocar al travasser i va entrar a la porteria local. En la tanda de penals  que es realitza per si hi hagués un empat,  el Marina va fallar tots els llençaments, mentre que el Sant Salvador els va transformar tots.
Aquesta setmana, el Marina juga al camp de l'Alcover dissabte a la tarda.

Dos jugadors dels Monjos disputen una bola a un jugador del Cambrils en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

Cambrils CH 2 - Monjos 4

Nova ensopegada del Cambrils C.H. a casa davant del líder de la categoria. Dissabte el C.P. Monjos es va endur els tres punts del Palau d’Esports de Cambrils, en un partit que no va tenir massa història, i que en cap moment el líder de la categoria  va patir per guanyar. La primera part va ser clarament del visitants, que en 16 minuts es van posar amb un contundent 0-3 al seu favor. No va ser fins a 7 minuts del final de la primera part que el cambrilenc, Xavier Caparrós “Capi” va anotar el 1-3, resultat en que es va arribar al descans. A l’igual que la primera, la segona part va començar amb un gol del C.P.
Monjos, que deixava el marcador amb un clar 1-4. El Cambrils ho va intentar, i la recompensa va arribar al minut 12 amb un gol de Carles Veciana (2-4). Les diferents ocasions es van anar
alternant a una i altra porteria, però el marcador ja no es va moure.
Tot i aquesta nova derrota, el Cambrils conserva la 11a posició amb 34 punts amb un partit menys, a l’espera de la visita del C.P. Masquefa el proper dissabte.

Imarge del partit entre el CH Cambrils i el Sant Quirze, jugat el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Handbol

CH Cambrils 39 - H. Sant Quirze 26
 
Partit de tràmit el que es va disputar aquest dissabte a Cambrils, gràcies a la renda de 14 gols aconseguida al partit d’anada. Els locals van sumar una nova victòria i ja es preparen per l’assalt definitiu a la Segona Catalana.
La primera part va començar molt igualada, amb nerviosisme i desencert per part dels cambrilencs. Però a partir del minut 10, els locals van agafar la iniciativa en el marcador i mostrant les seves millors armes van ampliar el marcador situant-se amb sis gols de diferència al descans (19-13). La segona part va seguir el mateix patró que la primera, amb un inici igualat, tot que els últims minuts van ser de clar domini cambrilenc. Els vallesans, com en el partit d’anada, no van poder frenar l’atac local i es van veure clarament superats en el marcador, però sempre van mostrar una actitud ambiciosa i combativa. Al final, tretze gols d’avantatge, en un partit poc brillant.
Ara els cambrilencs ja preparen l'eliminatòria decisiva per a l’ascens. El rival serà el Garbí de Palafrugell, que va quedar primer del seu grup en la lliga regular i ha superat el St.Llorenç en els vuitens de final. De ben segur serà una eliminatòria complicada, però els cambrilencs lluitaran per superar el seu rival i assolir l’ascens de categoria. El partit d’anada es disputarà aquest proper cap de setmana a Palafrugell i la tornada, el dissabte 30 a Cambrils.
 
Per altra banda, l’equip Cadet masculí, ha quedat primer del seu grup de Primera Catalana i també disputarà una eliminatòria per arribar a la fase final. I els equips Infantils masculí i femení s’han classificat per disputar els dies 30 i 31 de maig al Vendrell, les fases finals dels Campionats de Catalunya.
 

Futbol sala

Futsal Valls 1 - Mediterrani G. Sirvent 0

Amb aquesta nova derrota, el Mediterrani té molt complicada la seva permanència a la Preferent. Els cambrilencs van jugar millor, però la manca de gol ha acompanyat l'equip tota la temporada. Ara mateix la permanència es troba a cinc punts, i el Mediterrani haurà de guanyar els quatre partits que li queden per acabar la lliga: contra el Riudoms a casa, a la pista del Móra d'Ebre –equip que marca la permanència–, el següent partit contra el Legna a casa i finalment, el darrer partit contra La Pobla de Mafumet, que ja és equip de Primera Provincial.

Comenta aquest article