Esports

Bon paper del Club Karate Cambrils en el IV Campionat d'Espanya WUKO a Corella, Navarra

Per Redacció

Els integrants del Club que van participar al Campionat d'Espanya amb el sensei Manuel Campos

Els passats 9 i 10 de maig es va celebrar el VI Campionat d’Espanya Clubs Karate WUKO a Corella, Navarra. Van ser 320 competidors d’arreu de l’estat espanyol els que es van aplegar al Pavelló Miguel Induráin per participar en les diferents modalitats de kata i kumite. L'expedició del Club Karate Cambrils estava formada per 8 integrants: 4 competidors (Rubén Amador, Javier Baza, Sergi Bautista i Joan Escrivà), l'arbitre i entrenador Antonio Bautista, el sensei Manuel Campos i dos acompanyants.

Dissabte a la tarda es va portar a terme la competició de kata, on el Club Karate Cambrils va participar en categories individuals i per equips. Els resultats van ser destacats, ja que l'equip de Kata Sènior masculí format per Javi Baza, Sergi Bautista i Joan Escrivà van quedar tercers; a més, Sergi Bautista en solitari va quedar cinquè en Kata Sènior masculí i Rubén Amador va ser sisè en Kata 14-15 anys masculí.

El diumenge al matí va tocar el torn de la competició de kumite. Els cambrilencs van quedar encara en millors posicions, ja que Rubén Amador va quedar segon en Kumite 14-15 anys Open masculí; i el Joan Escrivà va ser tercer en Sènior masculí -80 kg. i primer en Kumite Sènior masculí per equips, ja que va participar formant part de l’equip Shikan Montcada.

Curs Internacional de Karate Shotokan JKA

El mateix diumenge, integrants del Club es van desplaçar fins a Getxo (Biscaia) per assistir al Curs Internacional de Karate Shotokan JKA amb Senseis orientals de gran prestigi (Aoki, Osaka, Naka...) per tal de matisar conceptes i adquirir-ne de nous.

Comenta aquest article