Esports

Alejandro Sánchez queda primer i Edgar Curto queda segon en una nova prova de la Copa Catalana disputada a Camarles

Per Redacció

 
 
 A dalt, l'Alejandro en el primer lloc del podi. A sota, Edgar Curto en el segon lloc
Els ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto van participar el passat dissabte 9 de maig a  la localitat de Camarles, en la tercera prova puntuable per a la Copa Catalana i prova també puntuable per a la Copa Tarragona.

El circuit de la prova era d'1,1 quilòmetre de distància, pla i amb una llarga recta amb una certa baixada en el tram final. Només iniciar-se la cursa, l'Alejandro Sánchez va sortir en primera posició, tot i que en la segona volta el grup va tornar a reagrupar-se. El cambrilenc va deixar que un company del seu equip marxés escapat en solitari, mentre que ell controlava els corredors del pilot i atacava qualsevol intent d'escapada dels corredors. En la darrera volta, l'Alejandro va atacar i va marxar de tots els corredors, excepte d'un. No obstant, va tenir la suficient força a l'esprint com per avançar al seu company d'equip i arribar a la meta en la primera posició.

Amb aquesta victòria, l'Alejandro segueix liderant la Copa Catalana i ara també la Copa Tarragona. La propera cursa es disputarà a Sant Pere de Ribes el dia 17 de maig.

Edgar Curto aconsegueix la segona posició

Per la seva part, l'altre ciclista cambrilenc –Edgar Curto– que competeix en la categoria de principiants de primer i segon any, també va competir a Camarles. En la seva cursa van haver de donar dues voltes a un circuit urbà tancat d'un quilòmetre de distàncies. Després d'una bona sortida a la primera volta, el grup va seguir junt, tot i que a la meitat de la segona volta es van escapar dos corredors, entre els quals hi havia l'Edgar. Els dos corredors van entrar junts en un apurat esprint, i finalment, el cambrilenc va entrar en segon lloc amb el mateix temps que el primer i deixant la resta de corredors uns metres enrere.
 
Després d'aquest bon resultat, l'Edgar Curto es manté en la segona posició de la Copa Catalana i ha passat a liderar la classificació de la Copa Tarragona. La propera prova per l'Edgar també serà a la localitat de Sant Pere de Ribes el proper 17 de maig.

Comenta aquest article