El Cambrils Raid Team aconsegueix la quarta posició de la tercera prova de la temporada

Els tres integrants del Cambrils Raid Team, que van quedar quarts en la classificació de la tercera prova
Aquest passat dissabte 9 de maig, el Cambrils Raid Team (Josep Mª Nogués, Marc Costa i Sergi Feijoó) va disputar la tercera prova de la Copa Catalana de Raids d'Aventura 2009. A les 9 del matí es va donar el tret de sortida, des de la localitat de la Garriga, del III Infernal Garriguenc. Van ser un total de 55 quilòmetres de BTT, 17 quilòmetres de trekking, 500 metres de patins en línia, un ràpel de 30 metres, 5.000 metres de desnivell acumulat i una balisa aquàtica, tots marcats per una orientació exigent.

L'equip de Cambrils va aconseguir la quarta posició de la general a 30 minuts del tercer. Un bon començament, un ritme constant i una bona orientació durant quasi tota la cursa van donar aquesta posició. Una classificació molt bona que farà agafar uns quants punts per poder situar-se en un bon lloc a la general de la lliga catalana. El Cambrils Raid Team segueix amb les piles carregades i amb moltes il·lusions per continuar amb bon peu en aquesta temporada, amb un calendari molt ajustat.

Participació del Cambrils Grup Les Barques

Un primer sector de BTT va portar els corredors fins el Tagamanent on els esperava una prova d'orientació específica a peu, un altre cop en BTT fins el Figaró on es deixava la bicicleta i començava un sector de trekking i un bonic rapel de poc més de 30 metres per tornar al Figaró i agafar un altre cop les BTT fins al lloc de sortida i meta. Un total de poc més de 80 quilòmetres de recorregut i 2400 metres de desnivell.

L'equip de Raids Cambrils Grup Les Barques després de 10 hores de competició va entrar en les darreres posicions però el fet d'acabar el raid els va donar dret a agafar uns punts que aniran molt bé per anar sumant durant la temporada.

El raid es va desenvolupar entre d'altres llocs pel parc natural de Montseny, zona que els cambrilencs Jordi Moretó i Xavi Savall no coneixien però que han anotat al calendari com un dels raids més bonics que han fet en els 3 anys que l'equip competeix a la Copa Catalana.