Esports

La platja del Regueral acull els primers partits del Campionat d'Espanya Universitari de Volei Platja

Per Berta Ruiz

Partit del campionat disputat ahir a la platja del Regueral

La platja del Regueral va acollir durant tota la jornada d'ahir els primers partits de competició del Campionat d'Espanya Universitari de Volei Platja, sota l'organització de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest campionat estatal compta amb la participació d'un total de 45 universitats, amb un volum de participants de més de 200 esportistes repartits en 42 parelles en la categoria masculina i 36 parelles en la categoria femenina. Ahir al matí es van iniciar els primers partits, que s'allargaran fins el proper dijous al migdia, quan tindrà lloc l'entrega de medalles i trofeus. Els horaris de la competició van des de les 10 a les 14 hores del migdia i des de les 16 a les 20 hores del vespre. Ahir es van poder veure diferents partits entre participants universitaris d'arreu de l'Estat com Alacant, València, Vigo, Barcelona o Lleó, entre d'altres.

Cal destacar que, aquesta és la primera vegada que la Universitat Rovira i Virgili organitza un campionat universitari estatal, tot i que recentment ha organitzat d'altres campionats universitaris a nivell català també amb seu a Cambrils. Així doncs, Cambrils torna a ser seu de l'esport universitari de la mà de la universitat del territori.

Comenta aquest article