Esports

Els equips infantil i cadet de primera i segona divisió de l'Escola de Futbol Veterans guanyen les seves lligues

Per Redacció

L'equip infantil de segona divisió, l'equip infantil de primera divisió i els equips cadet de segona divisió i cadet de primera divisió de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils han aconseguit el campionat de la lliga regular de la temporada 2008-2009.

Així doncs, els equips infantil i cadet de primera divisió jugaran el play off d'ascens a la categoria Preferent, una categoria d'àmbit català. Si guanyen el play off d'ascens, els equips infantil i cadet de segona divisió pujaran matemàticament a la primera divisió per haver quedat primers de les seves respectives lligues.

D'altra banda, l'equip aleví preferent ja fa quatre jornades que té assegurada la permanència a la Preferent Territorial. L'equip juvenil de primera divisió també podria entrar a disputar el play off d'ascens, tot i que és difícil perquè depèn dels resultats que obtinguin el Reus Deportiu i el Torreforta. Des de l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils també manifesten el seu total acord per a la unificació del futbol cambrilenc.

Comenta aquest article