El cambrilenc Bernat Gali, del Club Nàutic, queda subcampió de la Copa d'Espanya de Laser Radial

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Bernat Gali, es va proclamar subcampió de la Copa d'Espanya de Laser Radial disputada en aigües de València el passat cap de setmana. Amb aquest resultat, el regatista cambrilenc es classifica per al Campionat d'Europa que es disputarà del 7 al 16 de juliol a Charlottenlund (Dinamarca). A València van participar 95 regatistes de tot l'Estat i es van poder disputar set proves en condicions molt diverses de vent, un fet que va beneficiar a Bernat a causa de la seva regularitat en totes les condicions.

Tot i així, va ser desqualificat en una de les proves, que el va impedir lluitar per la victòria final. Amb aquest resultat, Bernat Gali es consolida en el tercer lloc del rànquing nacional i passarà a formar part de l'equip nacional que participarà en els propers europeus. "Estic molt content amb aquest resultat, ja que em permetrà centrar-me en la preparació del Campionat d'Europa, en el que espero fer un bon paper. Ha estat un campionat difícil però en el que he aconseguit ser regular, llàstima que em van desqualificar, perquè sinó hagués tingut opcions de guanyar", manifestava Gali. El seu company Pol Vila, també del Club Nàutic, va quedar 17è en la Copa d'Espanya de Laser Radial 2009.

Mon Cañelles, tercer en la seva categoria

El regatista de Cambrils, Món Cañellas, va aconseguir el tercer lloc de la seva categoria en la Setmana Catalana de Vela d'Optimist que es disputava en el CN El Balis els dies 1, 2 i 3 de maig, sent el novè en la classificació general. En aquesta prova van participar més de 200 Optimist de Catalunya i es van poder disputar 4 proves amb fluixos vents. El diumenge no es va poder celebrar cap prova per falta de vent. Durant el nou campionat, Món Cañellas va anar de menys a més i va poder continuar preparant el seu material. A més, va realitzar proves amb una nova vela amb la que espera aconseguir un bon resultat en el Campionat d'Espanya d'Optimist, que es disputarà en aigües de Salou a finals de juny. El seu company Dani Miquel, també del Club Nàutic Cambrils, va quedar 22è de la classificació general de la Setmana Catalana de Vela 2009.