Informació general

S'inicien les tasques de neteja de la desembocadura del barranc de la Verge del Camí

Per Berta Ruiz

Aspecte dels treballs que s'estan fent a la desembocadura del barranc de la Verge del Camí

Fa uns dies es van iniciar les tasques de neteja i de desbrossament del tram final del barranc de la Verge del Camí, en la zona de la seva desembocadura a tocar de la platja de l'Horta de Santa Maria.

El regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Mas– ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que, "un cop ja hem passat l'època de pluges de l'hivern, i ara que ja arriba la temporada turística, hem començat a netejar tots els barrancs i les rieres que travessen el municipi i que desemboquen en les platges. Hem començat a fer la neteja general".

De fet, aquesta desembocadura del barranc de la Verge del Camí es caracteritza per ser un espai on s'hi acumula força canyar, vegetació i diferents materials provinents de les avingudes d'aigües en cas de fortes pluges. A més, és una zona on s'hi estanca força aigua, i això propicia males olors i brutícia. Sobre aquesta acumulació permanent d'aigua, Mas va afirmar que, "en aquest espai hi brolla contínuament l'aigua de sota terra i per això sempre hi ha aigua estancada. A vegades l'anem netejant o obrim un canal per treure-la cap al mar. Però sempre hi brolla l'aigua".

D'altra banda, tal i com va apuntar Joan Mas, no només s'han iniciat els treballs en aquest barranc, sinó també en la resta de barrancs i rieres del municipi. Aquests treballs al barranc de la Verge del Camí podrien estar enllestits en un parell de setmanes, tal i com va comentar Mas.

Comenta aquest article