Cultura

El grup cambrilenc Toquem Fusta inicien la seva gira 2009 amb un concert a Barcelona

Per Redacció

Foto del grup; d'esquerra a dreta: Jordi Ripoll, Xavi, Jordi Oliver, Marc i Raúl en un concert de la passada gira

El grup cambrilenc de rock-català Toquem Fusta va iniciar aquest passat dimarts 5 de maig, la seva gira 2009 amb un concert a Barcelona. Concretament, van actuar a la festa universitària de La Salle Bonanova.

Durant aquesta gira, el grup cambrilenc seguirà oferint els temes de la seva darrera maqueta, presentada l'any passat, sota el títol de "Gravetat Zero". Seguint la tònica i l'estil del grup, en aquesta gira també es podran escoltar nous temes que han estat preparant últimament i que serviran per a la gravació d'un nou recopil·latori del grup.

D'altra banda, també està confirmat un concert a la Sala Moloko de Reus el proper 16 de maig a partir de les 22 hores. Cal dir que el grup celebrarà enguany els seus cinc anys des de la seva creació, cosa que farà que cada concert sigui especial i amb alguna sorpresa durant la gira. Actualment, el grup està acabant de perfilar els altres concerts de gira. Es pot seguir l'actualitat del grup a la seva pàgina web www.toquemfusta.cat o al www.myspace.com/toquemfusta.

Comenta aquest article