Cultura

La cambrilenca Laia Serra presenta la seva primera exposició fotogràfica en solitari al Cafè Marro

Per Berta Ruiz

Laia Serra amb les seves fotografies exposades al Cafè Marro

Com ja ve sent tradició, el Cafè Marro –situat al carrer de Frederic Mompou– acull en les seves parets l'obra d'un artista local i dóna cabuda a tot tipus de produccions artístiques, pictòriques o fotogràfiques. En aquesta ocasió és el torn de la cambrilenca Laia Serra, que des del passat 19 d'abril, presenta la seva primera exposició fotogràfica en solitari.

Laia Serra –professora d'Educació Infantil i aficionada al món de la fotografia– ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls de la seva primera mostra fotogràfica, que va començar, "tot prenent un cafè al mateix local", segons va comentar. Fa un any va estudiar en un centre d'imatge i fotografia de Tarragona, i actualment està estudiant un curs de Photoshop professional, estudis i afició que combina amb la seva feina com a mestra.

La mostra conté un total de 8 fotografies, totes en blanc i negre, excepte una d'aquestes. Sobre la temàtica de les fotografies, Laia Serra va explicar que "vaig anar preguntant a la gent per saber quines idees tenien, perquè no sabia què fer. Pensant amb els amics vaig pensar en fer el cos nu, i així doncs, tot són imatges del cos humà nu. En algunes d'aquestes hi ha algun detall com algun barret o un paraigües". A més, tal i com va apuntar Laia Serra, "totes les fotos estan fetes amb llums de casa, amb llums de pintors i estan fetes en un garatge, i els models són amics que s'han ofert. Està tot fet en pla casolà".

No obstant, Laia Serra va insistir que "la fotografia no és tan fàcil, perquè darrere de tot hi ha un estudi. És una afició que m'agrada molt i tinc en ment fer més exposicions sola. Ara, en pic ja fas una, t'animes i et ve gent a donar-te el seu suport i això et dóna més ganes".

Anteriorment, la cambrilenca també havia participat en d'altres exposicions col·lectives juntament amb més companys del centre d'imatge, en iniciatives de l'Ajuntament de Tarragona.

Comenta aquest article