Esports

La junta directiva de l'Oleastrum presenta oficialment la dimissió sense que hi hagi un relleu per a la propera temporada

Per Lluís Rovira i Barenys, Ferran Tuset

Els jugadors de l'Oleastrum celebren un gol en un partit d'aquesta temporada

El CF Oleastrum podria tenir els dies comptats. Així es va fer palès ahir al vespre a l'assemblea extraordinària que el club va celebrar per a parlar del seu futur. L'ordre del dia era ben clar. Un dels punts era el comunicat oficial de dimisió del president i de la junta directiva i un altre el de tractar de la possible fusió o unificació amb altres clubs de futbol locals.
Tal i com estava escrit al guió el president i la junta directiva van presentar la dimisió en una assemblea en la que en total hi havia 9 persones. Actualment el club té 139 socis, 65 dels quals estan al dia de la quota de pagament. Segons el president de l'Oleastrum, Xavier Ferré, el pressupost d'aquesta temporada oscil·larà entre els 60.000 i els 72.000 euros.

El tema esportiu també va ser present a l'assemblea i es va analitzar l'actual temporada que està resultant força complicada i en la que hi ha hagut diferents canvis d'entrenador. L'assemblea de l'Oleastrum va estar d'acord que els problemes no han estat els entrenadors sinò que els ha originat la pròpia plantilla de jugadors.

El futur del club

L'Oleastrum encara podria tenir un cert futur a través de la unificació de clubs de futbol cambrilencs. Aquest era un altre dels punts de l'ordre del dia i sobre aquesta qüestió es va informar dels primers passos que s'han fet de cara a una possible afiliació de l'Oleastrum amb els dos clubs de futbol base que ja han iniciat un procès d'unificació, l'EF Veterans i el Cardenal Vidal i Barraquer. En cas de fructificar aquesta proposta, el futbol base unificat d'aquests dos clubs tindria sortida a l'amateur de l'Oleastrum. Tot això, però, comportaria un canvi del nom del club, tot i que inicialment es conservés el nom de l'Oleastrum per l'equip sènior, i un canvi en l'escut i el color de la samarreta.
Caldrà veure com evoluciona aquest tema durant aquest mes de maig ja que el 31 de maig es tanquen les inscripcions per a la propera temporada.

Comenta aquest article