Societat

El Parc del Pescador acull el primer assaig en obert de l'espectacle musical "Jo vull actuar a Broadway"

Per Berta Ruiz

Un moment dels assajos en obert, ahir a la tarda al Parc del Pescador

El Parc del Pescador va ser l'escenari ahir a la tarda de l'assaig en obert de l'espectacle musical "Jo vull actuar a Broadway", sota de la direcció de la coreògrafa cambrilenca Carolina Figueras i la participació del Grup de dansa professional de Nou Cambrils.

Tal i com ja va informar Revista Cambrils Diari Digital el passat mes de febrer, l'espectacle musical compta amb ballarins i actors professionals relacionats amb el món del teatre, la dansa i l'espectacle, i que formen part del nou Grup de dansa professional Nou Cambrils. Ells són l'Alba Márquez, la Noelia Izquierdo, la Yolanda Germán, la Miriam Coelho, l'Emma Roselló, el Juan Botana, la Judit Marsillach, el José Manuel Pinto, el Yuniel Gil i la Samantha Rey

Després de mesos d'intens treball i molts assajos, ahir a la tarda es van poder veure els fruits d'aquest esforç. De fet, força públic es va anar acostant al Parc del Pescador ahir a la tarda, per veure la coreografia i la posada en escena d'aquest espectacle. Un espectacle que combina la música, el ball i que resumeix una sèrie de fragments de musicals famosos.

Comenta aquest article