Cultura

El Parc del Pinaret acull la celebració del Dia Internacional de la Dansa

Per Berta Ruiz

Un moment de la demostració, ahir al Parc del Pinaret

Els dos centres de dansa cambrilencs –el Centre de Dansa Rosa M. Barberà i l'Escola de Dansa Susana Escobedo– van celebrar ahir a la tarda el Dia Internacional de la Dansa al Parc del Pinaret, davant d'unes concorregudes graderies.

Cambrils es va sumar a aquesta celebració internacional i ho va fer amb una concorreguda demostració de dansa en la què es van mostrar una àmplia varietat d'estils. L'acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– que va ser l'encarregat d'encetar la demostració amb unes paraules de suport a aquest art. Tot seguit una alumna d'una de les dues escoles va llegir un manifest, en honor al ballarí i coreògraf turc, Akram Khan.

En total, prop de 120 ballarines de les dues escoles van participar en la festa. Inicialment, les dues escoles van desfilar conjuntament i després cada grup va fer una demostració de tres exercicis. Al llarg de la tarda, es van anar succeint les diferents coreografies d'ambdós centres amb estils ben diversos com ballet clàssic, flamenc, dansa contemporània, hip-hop o jazz. Finalment, els dos centres es van unir en una coreografia conjunta.

Comenta aquest article