Esports

Contundent victòria del Marina, que jugarà el play-off d'ascens de categoria

Per Redacció


El jugador del Cambrils Jorge intenta escapolir-se de dos jugadors del Roquetenc en el partit disputat el passat divendres al nou estadi municipal

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Roquetenc 1

L'àrbitre es va convertir en el protagonista del partit per mèrits propis. Va expulsar dos jugadors a cada equip amb targeta vermella directe i va propiciar, amb les seves decisions, la desorientació dels jugadors i del públic. El primer expulsat del Cambrils va ser Pedro que en una jugada va rebre dos cops de colze d'un jugador del Roquetenc que li van fer sagnar la boca. El jugador cambrilenc només va fer un simulacre de tornar-s'hi i l'àrbitre va expulsar els dos jugadors que havien protagonitzat la jugada. Poc abans de la mitja part l'àrbitre va expulsar un altre jugador del Roquetenc per agressió i just després de la represa, va culminar el capítol d'expulsions al mostrar targeta vermella a Toni per una forta entrada a un jugador rival. Pel que fa al resultat, el Roquetenc es va avançar al marcador al quart d'hora del partit i el Cambrils va empatar poc abans de la mitja part amb un gol de Jorge.
Amb aquest punt, el Cambrils se situa vuitè i la propera jornada visitarà el camp del Viladecans.

Primera Territorial

Montblanc 0 - CF Oleastrum 2

L'Oleastrum va vèncer en el seu enfrontament contra el cuer per 0 a 2. En el minut 3 de joc, l'Oleastrum s'avançava en el marcador amb un gol d'Arola; i gairebé al final del partit, en el minut 82, aquest mateix jugador posava el 0 a 2 en el marcador. Important victòria per l'Oleastrum, que surt dels llocs de descens.
La propera jornada, l'Oleastrum rebrà la visita de l'Ulldecona.

D'altra banda, cal recordar que demà dimarts, el CF Oleastrum decideix el seu futur en una assemblea extraordinària. La primera convocatòria tindrà lloc en les oficines de Construcciones F.J. Ferre López, al carrer del Camí de Reus Nau 7 –al costat de l'Esclat– a les 20 hores. En els punts de l'ordre del dia hi ha : el comunicat oficial de dimissió del president i la junta directiva actual, les eleccions per escollir nou president –si procedeix– i el tema de la fusió de les entitats de futbol cambrilenques.

Tercera Territorial

Riudecols 1 - Marina 4

Darrer partit de lliga del Marina al camp del Riudecols. El Marina es presentava amb sèries opcions de quedar segon i aconseguir una plaça per disputar el playoff per pujar de divisió. Depenia d'ell mateix per aconseguir-ho, guanyar el partit. La primera part va estar dominada totalment per l'equip cambrilenc, i ja en el minut 2 de partit, Ricky aconseguia el 0 a 1 al rematar una sacada de còrner. El Marina va seguir dominant i atacant, i en el minut 25 de la primera part, Gerard feia el 0 a 2 pel Marina al culminar un contraatac. A la segona part, el Riudecols va inquietar una mica més la porteria del Marina, però David aconseguiria el 0 a 3 en el minut 60 de joc. En el 75, David tornava a marcar i feia el 0 a 4. Finalment, ja en temps de descompte, l'àrbitre va pitar un penal molt dubtós i el Riudecols aconseguia el definitiu 1 a 4. D'aquesta manera, el Marina aconseguia la segona posició i l'opció de disputar el playoff per pujar de divisió, que jugarà contra l'Alcover i el Sant Salvador. Durant la setmana es realitzarà el sorteig per disputar els partits.

Vilafortuny 1 - Les Borges del Camp 1

En el darrer partit de la temporada, el Vilafortuny va treure un empat contra Les Borges del Camp, en un partit que es va haver de suspendre a falta de 20 minuts pel final, ja que els dos equips es van veure immersos en diferents picabaralles i enfrontaments. El Vilafortuny es va avançar en el marcador amb un gol de Xavi Piqué, mentre que els visitants aconseguien empatar el partit amb un gol de penal. Algunes decisions arbitrals molt discutides i l'enfrontament entre els jugadors van fer que l'àrbitre decidís donar per finalitzat el partit abans d'hora. L'àrbitre també va expulsar a dos jugadors de cada equip.
Amb aquest resultat el Vilafortuny se situa cinquè de la classificació.

Bàsquet

Sènior masculí A

Hormipresa B. Igualada "C" 64 - CB Cambrils 56

Mal partit del sènior A del CB Cambrils en la seva visita a Igualada. Els cambrilencs no van poder repetir el bon resultat del partit d'anada i es van veure superats clarament pels locals. Al Cambrils li va mancar concentració i intensitat defensiva i ofensiva. Finalment, derrota pel Cambrils per vuit punts de diferència.

Hoquei

HC Palau de Plegamans 7 - Cambrils CH 7

El Cambrils va treure un punt de la seva visita a la pista del HC Palau de Plegamans. El partit es va posar de cara pel Cambrils només començar. En tan sols 5 minuts de joc, el Cambrils ja guanyava 0-2 amb gols de Xavi Caparròs i Albert Blanco. Els locals però, es van treure la son de les orelles, i en 4 minuts van empatar el partit, però el Cambrils, un minut més tard, s'avançava novament en el marcador amb un gol de Joan Muñoz (2-3). Després de tornar a empatar el partit el Palau, Jordi Franch va fer pujar el 3-4 pel Cambrils a 6 minuts del final de la primera part, marcador amb el què es va arribar a la mitja part.
Si a la primera part la iniciativa en el marcador era del Cambrils, la segona va ser tot el contrari. Només començar el Palau va empatar el partit, i 5 minuts més tard ja manava al marcador per 6-4. Aquesta circumstància va fer despertar als homes de Tarragó, i a 10 minuts del final es tornava a repetir l'empat al marcador (6-6) amb gols de Xavi Caparròs i Albert Blanco.
Semblava que els locals no volien deixar escapar cap punt, perquè novament es van tornar a posar per endavant al marcador (7-6). Però el Cambrils tampoc volia marxar amb les mans lliures, i a un minut del final del partit, Jordi Franch va fer el definitiu (7-7).
Amb aquest nou empatat, el tercer consecutiu, el Cambrils és consolida en la 11a posició amb 34 punts. Dissabte vinent, el Cambrils rep la visita de l'Andorra, un equip que es troba en la zona alta de la classificació.

Futbol sala

Futsal Reus 1 – CFS Mediterrani G. Sirvent 5

Important victòria del Mediterrani que serveix per aferrar-se a la permanència de la Preferent Catalana i agafar aire en un final de lliga molt intens, a falta de sis partits per finalitzar la competició. L’equip va fer un bon partit a Reus, amb dos gols d’Óscar, dos gols de David Romero i un gol de Carlos Romero. La lluita per no baixar de categoria també estarà entre el Montblanc, el Móra d’Ebre i el Mont-roig.
D’altra banda, el Mediterrani també va jugar el passat dijous 30 d’abril contra l’Alforja FS, actual segon classificat. L’equip cambrilenc va perdre per 3 a 7, en un partit on l’Alforja va demostrar la seva superioritat i la seva situació a la lliga, a només dos punts del líder, l’Aldea.

Cal recordar també que el proper 6 de juny tindrà lloc la 2a edició del Torneig Ciutat de Cambrils de futbol sala en la categoria benjamí, organitzat pel CFS Mediterrani. Els equips participants seran el EFS Laguna, el CEIP Cambrils, el CEIP Guillem Fortuny, el Mediterrani, el CEIP Marinada i el CEIP Joan Ardèvol (encara per confirmar). Durant tot el matí es disputaran els partits al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article