Els atletes locals aconsegueixen 9 medalles d'or, 4 d'argent i 1 de bronze al Campionat de Proves Combinades

A dalt a la dreta, David Álvarez aconseguia la medalla d'or en la categoria infantil. A sota, Maria Álvarez i Parris Simms, quedaven segona i tercera respectivament a la classificació infantil.
Aquest passat cap de setmana es van disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils els Campionats Territorials de Proves Combinades a l’Aire Lliure en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. Ja fa 2 anys que els Campionats Territorials d’aquesta disciplina es disputen a casa nostra. La quantitat i qualitat dels atletes locals dóna lloc a que sigui una magnífica possibilitat per a que el públic pugui animar i gaudir de les curses, salts i llançaments dels atletes "de casa". En aquest cas, 22 van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir una excel·lent estadística, amb 9 medalles d'or, 4 d'argent i 1 de bronze; 10 rècords de Cambrils, dos d'ells a nivell absolut; i 20 marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius, i tres marques mínimes per a participar a Campionats d’Espanya.

Elisa Laguna, Sílvia Gutiérrez i David Álvarez, els més destacats

En el conjunt del medaller es va assolir la primera posició a nivell de clubs de la Delegació. Els participants més destacats van ser l'Elisa Laguna, que va assolir el campionat júnior i absolut. D’aquesta forma es va confirmar com la millor atleta de proves combinades de la demarcació. Amb una marca de 3.165 punts, tanmateix, batia el Rècord de Cambrils tant júnior com absolut. Amb aquesta puntuació, la Elisa podrà afrontar el Campionat d’Espanya júnior per intentar, al menys, igualar el vuitè lloc assolit als estatals de pista coberta. Al mateix campionat, la Elisa també té la marca mínima als 100 metres llisos.

La Sílvia Gutiérrez, per la seva part, va assolir el campionat juvenil amb una marca de 3.114 punts que significava un nou Rècord de Cambrils de la categoria. Amb aquesta marca la Sílvia obté la marca mínima per a participar al Campionat d’Espanya de la categoria. Igualment, amb el Rècord de Cambrils dels 100 metres tanques, també té opció de participar als estatals en aquesta prova. I David Álvarez, que va assolir el campionat infantil amb una marca de 1.965 punts. Amb aquesta puntuació és un seriós candidat a medalla al Campionat de Catalunya que es disputarà a Cambrils el cap de setmana del 6 i 7 de juny.

Total de punts dels medallistes

Els totals de punts dels medallistes van ser els següents: Elisa Laguna, or al heptaló absolut i el júnior amb 3.165 punts; Sílvia Gutiérrez, or al hexatló juvenil amb 3.114 punts; David Álvarez, or al pentatló infantil amb 1.965 punts; Judith Codorniu, argent al hexatló juvenil amb 2.521 punts; Nastia Skrynnyk, argent al hexatló cadet amb 2.197 punts; Maria Álvarez, argent al pentatló infantil amb 1.753 punts; Guillem Sarrà, bronze al tetratló aleví amb 709 punts; i Parris Simms, bronze al pentatló infantil amb 1.290 punts.

Una magnífica jornada que va acreditar una gran millora tant en l’aspecte tècnic com físic dels atletes locals. A partir del mes de maig començaran els primers Campionats de Catalunya individuals, i amb aquests resultats cal esperar que el balanç de la temporada reporti forces alegries a l’atletisme local. En l’apartat de les proves combinades, dels atletes complerts, Cambrils hi té molt a dir.