Important victòria del Club d'Handbol Cambrils que el col·loca a la fase d'ascens

Territorial Preferent

Alcarràs 1 - FC Cambrils 0

El Cambrils va perdre al camp de l'Alcarràs després de veure com l'àrbitre expulsava dos jugadors. Tot i això l'equip cambrilenc va aguantar bé i no rebre el gol de l'Alcarràs fins el minut 80 de partit. Amb els deures fets aquesta temporada, el Cambrils rebrà aquesta setmana el Roquetenc en un dels derbis provincials de la categoria. Aquest partit s'avançarà a la jornada del diumenge i es jugarà el divendres 1 de maig a les 5 de la tarda.

Jugada corresponent al partit celebrat ahir a la tarda al nou Estadi Municipal entre l'Oleastrum i el Reddis

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - CF Reddis 4

L'Oleastrum encara va plantar cara al Reddis, durant la primera part del partit, i va arribar al descans amb un 1 a 2 en contra. El gol de l'Oleastrum el va fer Joel. A la segona part la falta d'efectius es va notar i el Reddis va ampliar el seu avantatge amb dos gols més. Vuit dels nou jugadors sancionats el dia de la Canonja complien ahir el seu segon partit de sanció i la setmana vinent ja podran jugar. Només quedarà sancionat Alejandro, "Tanque", a qui es va castigar amb tres partits. Tant el partit de la setmana passada com el d'ahir l'Oleastrum ha hagut de fer fitxa a jugadors juvenils i veterans. Com a anècdota del partit d'ahir cal dir que el president del club, Xavier Ferré, va haver de sortir a jugar com a porter quan en el darrer minut del descompte l'àrbitre va expulsar el porter local, José, i un jugador visitant. El president, però, no va tenir ni temps de tocar la pilota que l'àrbitre va xiular el final del partit.
El proper partit l'Oleastrum jugarà al camp del Montblanc, el cuer del grup

Tercera Territorial

Marina 4 - Salou 3

El Marina es presentava al partit amb les opcions de poder jugar el play off d'ascens segona regional, però per això havia de guanyar contra el Salou. Per l'altra banda, el Salou encara també tenia opcions de quedar en segona posició. De seguida, però, el Marina es va avançar al marcador al minut dos, amb un contraatac realitzat i marcat per David. Al cap de deu minuts, altre cop en un contraatac, Mcgay va marcar el segon gol per part del Marina. El Marina va continuar dominant el partit i a falta de deu minuts per acabar la primera part va fer el tercer gol, també David. Tot i això, cinc minuts després, en un llançament de còrner, va marcar el Salou gràcies a un gol en pròpia porta del Marina. Així s'arribava al descans amb un 3 a 1.

La segona part va ser dominada clarament pel Salou, i tot just començar, l'àrbitre va pitar un penal a favor del Salou, que posava el 3 a 2 al marcador. Quan el Salou dominava i buscava l'empat, i el Marina jugava amb deu degut a una expulsió, el jugador del Marina Jordi va fer el 4 a 2, amb un cop de cap, quan quedaven cinc minuts de joc. Finalment, en el temps de descompte, el Salou va fer el definitiu 4 a 3. Amb aquest resultat el Marina es col·loca segon a la classificació, ja que La Pastoreta descansava aquesta setmana i està pendent d'una última jornada, quan es desplaçarà al camp del Riudecols. El partit es disputarà el proper dissabte a les 17.15 hores de la tarda. Serà un partit vital, ja que el Marina depén d'ell mateix per jugar el play off d'ascens.

Almoster 2 - Vilafortuny 2

Els jugadors del Vilafortuny es van desplaçar aquest cap de setmana fins Almoster, on van jugar un partit  dominat pels cambrilencs. El Vilafortuny es va avançar al marcador, amb un gol de Fontfreda, empatant després l'Almoster. Seguidament, Piqué va fer el 1 a 2, però en el minut 90, els d'Almoster van fer el gol de l'empat. Amb aquest resultat, el Vilafortuny es situa cinquena en la classificació.

C.B. Cambrils 62 - Gelida 66

El Club de Bàsquet Cambrils, que es troba a la sisena posició de la classificació, va perdre contra el Gelida amb un resultat de 62 a 66, en un partit en el que el Gelida es va mostrar motivat per assegurar-se la promoció d'ascens. La propera setmana jugaran  a Igualada contra el Homipresa B. Igualada 'C'.

Hoquei

Cambrils C.H. 2 - Capellades H.C. 2

El Cambrils C.H. va rebre, el passat dissabte, la visita del Capellades H.C., fins el moment líder de la categoria. Els de Xavi Tarragó van saber controlar, en gran part de la primera part, l'empenta dels líders que venien a Cambrils a endur-se'n els 3 punts per assegurar-se una jornada més el lideratge de la categoria. Abans d'arribar al descans, els visitants van treure fruit del seu esforç, i es van avançar en el marcador (0-1). L'inici de la segona part va deixar clar que el Cambrils no volia deixar-se prendre els punts en joc. Un gol de Joan Muñoz amb un tir sec va portar l'empat al marcador (1-1). La lluita i la bona feina dels homes de Xavi Tarragó van tenir la seva recompensa amb un gol de murri del jove Albert Blanco, que al desviar la trajectòria de la bola va enganyar al porter visitant que no va poder evitar que pugés el 2-1 al marcador.

Les oportunitats es van anar alternant en les dues porteries, i el Cambrils no va saber aprofitar les seves per eixamplar la diferència en el marcador, a l'errar una falta directa i una pena màxima. Als darreres minuts del partit, el Capellades va anotar l'empat (2-2), marcador en què es va arribar al final del partit. Amb aquest nou empatat, el Cambrils passa amb nota d'aprovat, els dos últims enfrontaments amb els dos dels equips amb més opcions a pujar de categoria. La propera jornada, el Cambrils visita la pista de l'H.C. Palau Plegamans, un rival que lluita amb el Cambrils per la 11a posició, i que necessita guanyar sinó vol que el Cambrils es distanciï en la classificació.

Handbol

CH Cambrils 43 – CH Sant Llorenç Sant Feliu de Llobregat 27

L'últim partit de la fase regular de la lliga, enfrontava al segon i al tercer classificat en un duel que es preveia dur i força igualat. Els locals arribaven al partit força cansats, després de jugar a Sant Andreu de la Barca dimecres passat, obtenint un victòria que els va permetre situar-se segons. Així dissabte havien de ratificar aquesta segona posició davant un rival que va ser líder fins fa unes jornades i que semblava disposat a posar les coses ben difícils.

El partit va començar amb gran intensitat i els cambrilencs, amb bon joc i una gran concentració, van posar ràpidament distància en el marcador, gràcies a un parcial de 8-3 de sortida. Però un temps mort visitant, va fer que els del Baix Llobregat reaccionessin i comencessin a trobar alguns forats en la defensa local i s'acostessin fins a situar-se dos gols per sota. Semblava que els visitants havien controlat ritme del partit i aconseguien situar-se just a l'estela dels cambrilencs, però tot va ser un miratge. Un seguit de bones intervencions de la defensa i la porteria i els contraatacs letals, situaven un contundent 20-11 al marcador, tot i que els visitants deixaven la diferència en set gols al descans.

La segona part es preveia dura ja que el ritme de partit era molt alt, però els locals no van donar ni un minut de respir als visitants que tot i comptar amb més recanvis, mai van poder apropar-se en el marcador. L’atac local va saber superar totes les variants defensives que van utilitzar els Sant Feliuencs i se’n va anar fins als 43 gols (rècord de la temporada) i la defensa i la porteria, tot i no estar a un gran nivell, si van saber minimitzar les escomeses rivals.

El resultat ho diu tot. Victòria dels cambrilencs, que s’han classificat segons del seu grup en la fase regular i que accedeixen a la fase d’ascens després de sumar disset victòries, un empat i dues derrotes, acumulant una ratxa d'onze partits invictes. Ara toca esperar la sort que reparteixi el sorteig i continuar preparant l’assalt a la segona catalana.