Informació general

La Policia Local deté tres lladres gràcies a la ràpida denúncia de tres menors d'edat

Per Redacció

El passat 14 d'abril, gràcies a la col·laboració de tres menors d'edat, la Policia Local va poder detenir tres individus que havien robat a l'interior d'un vehicle. Els joves, de 14 i 15 anys, van observar com tres individus trencaven el vidre d'un cotxe aparcat al barri de l'Albereda de Cambrils, prop del jaciment romà de la Llosa. Un cop van accedir al interior del vehicle, van sostreure una bossa de mà i objectes personals, fugint després en un vehicle marca KIA. Els menors van presenciar l'escena i ràpidament van posar-se en contacte amb la Policia Local de Cambrils, que va enviar dues patrulles.

Els joves van facilitar als agents la descripció física dels delinqüents, així com la del vehicle en el que van fugir. La celeritat amb que es va fer la denúncia va permetre al cos policial organitzar una batuda i sumar dues patrulles més. Finalment van donar amb els fugitius al barri de La Llosa, lloc on van ser detinguts i on van poder recuperar els objectes sostrets. Els joves, a més, van testificar posteriorment a la vista oral dels detinguts, celebrada recentment.
 
La celeritat i la informació que van proporcionar els menors, va permetre a la Policia Local localitzar, detenir, identificar i jutjar als autors del robatori. Davant d'aquest fet, l'Ajuntament de Cambrils, des de la seva Prefectura de la Policia Local, qualifica el comportament d'aquest tres joves de 14 i 15 anys de "conducta meritòria", i apunta que "ens trobem davant d’un model a seguir, mostra de compromís i de responsabilitat civil".

Comenta aquest article