Cultura

El centre cívic de Vilafortuny acull l'exposició de retrats de Toni Boix Arbós

Per Lluís Rovira i Barenys



Toni Boix Arbós al costat d'una de les seves obres, el passat divendres al centre cívic de Vilafortuny
El centre cívic de Vilafortuny va acollir, el passat divendres al vespre, la inauguració de l'exposició "Miratges de realitat" de Toni Boix Arbós, un artista tarragoní força vinculat amb la gent de l'Associació Cultural de Vilafortuny.
L'artista és professor de Primària i fa tres anys que es va iniciar com a pintor. Tot i això, aquesta és la 12a exposició que protagonitza.
L'obra exposada a Vilafortuny consta d'una mostra de quadres amb retrats de dona en els que, segons va comentar l'artista a Revista Cambrils Diari Digital, "jugo amb el contrast de la llum i el relleu". Els quadres tenen moltes incrustacions de cristalls de Swarovski, col·locats un a un, la qual cosa els hi dóna el tret diferencial. Gran part dels seus quadres estan fets amb pintura acrílica, "tot i que ara estic canviant de tècnica i començo a pintar a l'oli. M'agrada fer unes obres fresques que puguin agradar a tot tipus de gent". Toni Boix Arbós també es confesava un apassionat de la moda, tal com es reflecteix a les seves obres.

L'exposició va ser inaugurada pel regidor de Cultura, Joan Recasens, i es podrà veure fins el proper 30 d'abril. Aquest acte està emmarcat en les cinquenes Jornades Culturals organitzades per l'Associació Cultural de Vilafortuny que es van perllongar durant el cap de setmana amb un concurs de dibuix per a nens i nenes, un conta contes, un sorteig d'art, un concurs culinari i una barbacoa familiar.

Comenta aquest article