Informació general

El secretari general d'UDC, Josep M. Pelegrí, visita Cambrils per fer una trobada amb la militància local

Per Lluís Rovira i Barenys

El secretari general d'UDC, Josep M. Pelegrí, el segon per l'esquerra, al costat del president local d'UDC, Àngel Cabré, poc abans de començar el sopar

El secretari general d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep M. Pelegrí, va ser ahir al vespre a Cambrils per a mantenir una trobada amb la militància local. Segons va explicar el secretari general d'UDC a Revista Cambrils Diari Digital, "fem aquestes trobades per a que ens traslladin l'estat d'opinió de la ciutadania ja que nosaltres, en base a això, hem d'actuar amb una voluntat de generar confiança i que ens permeti obtenir uns bons resultats electorals tant a les eleccions europees com a les del Parlament de Catalunya".
Pel que fa a les eleccions europees, que se celebraran el proper 7 de juny, "ens preocupa molt la possible abstenció. És un factor contra el que hem de lluitar i no ho podem fer d'una altra manera que la gent nostra, la militància, estigui activada i estigui convençuda de que podem obtenir uns bons resultats".

Més de 100 militants

La trobada d'ahir al vespre va aplegar prop de 40 persones en un sopar. Segons explicava el president local d'UDC, Àngel Cabré, en aquests moments UDC a Cambrils ja sobrepassa el centenar de militants "i seguim treballant per a augmentar la militància. Avui molts no han pogut venir ja que estan preparant la temporada estiuenca".
Josep M. Pelegrí, per la seva part, destacava la tasca feta pel nou executiu local "és una feina que s'ha d'agrair i una manera de fer-ho és venir aquí. Cambrils és una plaça nostra on nosaltres hem tingut responsabilitats de govern, on hem tingut uns resultats importants i, per tant, el que hem de fer, és mantenir viva aquesta flama que des d'UDC com des de CDC podem tenir a Cambrils".

Comenta aquest article